المپیك لندن امشب با نمایش 'جزایر شگفت انگیز' افتتاح می شود
نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش ایرنا، مشعل بازیهای المپیك كه طی 70 روز گذشته مناطق مختلف انگلیس را طی كرده است، سرانجام مشعل بزرگ ورزشگاه را روشن خواهد كرد تا طی 17 روز آینده به عنوان سمبل بازیهای المپیك همچنان زبانه بكشد و گرمی بخش رقابت های ورزشكاران زبده جهان باشد.

مقامات برگزاری مسابقات المپیك، سال گذشته 'دنی بویل' كارگردان مشهور سینما و برنده جایزه اسكار را برای طراحی و اجرای برنامه افتتاحیه المپیك لندن انتخاب كردند و حدود 27 میلیون پوند نیز فقط برای این مراسم اختصاص دادند.

15 هزار نفر در برنامه های مختلف مراسم افتتاحیه المپیك مشاركت دارند كه طی ماه های گذشته پشت درهای بسته ورزشگاه سرگرم تمرین بوده اند. در هفته جاری نیز حدود 60 هزار نفر از نزدیك شاهد آخرین تمرین های مراسم افتتاحیه بودند، اما هیچ تصویری از این تمرین ها به بیرون درز نكرده است.

مراسم افتتاحیه المپیك برای انگلیسی ها كه این بازیها را به عنوان ویترینی برای بهبود وجهه خود و همچنین موتور محركه ای برای پشت سرگذاشتن ركود اقتصادی جاری می دانند، از اهمیت زیادی برخوردار است.

كشور میزبان عنوان 'جزایر شگفت انگیز' را برای مراسم افتتاحیه المپیك لندن انتخاب كرده است و برنامه ریزان و مدیران این مراسم امیدوارند كه ضمن معرفی فرهنگ و تاریخ و جغرافیای انگلیس در برنامه های خود، بتوانند تماشاگران را شگفت زده و غافلگیر كنند.

به نوشته روزنامه گاردین لندن، پیش بینی می شود علاوه بر 80 هزار تماشاگر حاضر در ورزشگاه، بیش از یك میلیارد نفر نیز در سراسر جهان مراسم افتتاحیه المپیك را بطور زنده از شبكه های تلویزیونی تماشا كنند.

بر اساس برنامه اعلام شده، الیزابت دوم ملكه انگلیس به عنوان رییس كشور میزبان سی امین دوره بازیهای المپیك، بطور رسمی آغاز بازیها را اعلام خواهد كرد.

در كنار برنامه های سرگرم كننده نظیر موزیك و آتش بازی، رژه ورزشكاران كشورهای شركت كننده در بازیها، سوگند دسته جمعی ورزشكاران، مربیان و داوران و در نهایت روشن شدن مشعل اصلی بازیها از جمله برنامه های روز افتتاحیه است.

قیمت بلیت های مراسم افتتاحیه بین 12/20 (20 پوند و 12 پنس) تا 2012 پوند است و تا صبح روز جمعه هنوز برخی از بلیت های گران قیمت به فروش نرفته است. با این حال مقامات برگزاری مسابقات المپیك وعده داده اند كه هیچ یك از صندلی های ورزشگاه در مراسم افتتاحیه خالی نخواهد ماند.

انگلیس بیش از 9 میلیارد پوند برای برگزاری بازیهای المپیك لندن از جمله ساخت ورزشگاه ها و دهكده المپیك هزینه كرده است و مقامات این كشور امیدوارند كه طی چهار سال آینده حدود 13 میلیارد پوند به خاطر میزبانی المپیك درآمد اضافی كسب كنند.

بیش از 10 هزار ورزشكار از 204 كشور جهان و در حدود 30 رشته ورزشی در المپیك امسال رقابت خواهند كرد.

** نگاهی به انگلیس

مساحت پادشاهی متحده بریتانیا 220 هزار كیلومتر مربع است و شامل چهار منطقه انگلیس (جنوب ) اسكاتلند ( شمال ) ولز ( جنوب غربی ) و ایرلند شمالی ( شمال جزیره ایرلند) می شود.

شهرهای مهم انگلیس شامل لندن، منچستر، بیرمنگهام، نیوكاسل، لیدز، برادفورد، لیورپول و شفیلد است. مركز اسكاتلند شهر ادینبورو شهرهای مهم آن شامل گلاسكو و آبردین و مركز منطقه ولز شهر كاردیف و مركز ایرلند شمالی نیز شهر بلفاست است.

هر چهار منطقه بریتانیا تا سال 1998 میلادی به طور كامل از نظر قانون گذاری و اجرایی تحت نظارت پارلمان مركزی مستقر در لندن بودند، اما با تصویب لایحه خودمختاری آنها در برخی زمینه ها و تشكیل مجلس محلی جداگانه سه منطقه اسكاتلند، ولز و ایرلند شمالی دارای قوانین داخلی و دولت های محلی جداگانه شدند.

منطقه انگلیس به علت موقعیت خاص جغرافیایی دارای آب و هوای ابری توام با باران فراوان است و 6 ماه از سال هوا سرد و در بقیه ایام سال بیشتر معتدل می باشد.

روزهای تابستان در این كشور بسیار طولانی بوده و زمان روشنایی هوا از ساعت 4 صبح تا گاهی 10 شب هم به درازا می كشد.

مناطق ولز، اسكاتلند و ایرلند شمالی دارای تنوع فرهنگی و زبانی خاص خود هستند كه شهروندان آنها را از شهروندان انگلیس تا حدودی جدا می كند، زبان ولزی در مناطق این ایالت تدریس می شود و زبان محلی اسكاتلندی ها نیز گالیك است كه هنوز در برخی از مناطق این منطقه تكلم می شود.

این كه اهلی ولز و اسكاتلندیها از حس قویتر و فرهنگ بالاتر نسبت به دیگر مناطق برخوردارند باور غالب مردم است، اما این فكر غالب نتوانسته تغییری در نگرش مردم این چهار منطقه برای ایجاد سهم بیشتر و یا احترام بیشتر به این افراد به وجود آورد، به طوری كه به غیر از شهروندان انگلیس، مردم سایر مناطق همچنان معتقدند كه در درجه دوم اهمیت قرار دارند و از سهم واقعی در اداره كشور برخوردار نیستند.

دولت محلی اسكاتلند كه در حال حاضر تحت كنترل یك حزب ملی گرا است، برنامه ای را برای برگزاری همه پرسی استقلال كامل از دولت مركزی انگلیس اعلام نموده كه این همه پرسی احتمالا در پاییز سال 2014 برگزار خواهد شد.

جمعیت انگلیس بر اساس آخرین سرشماری حدود 62 میلیون نفر است و تركیب جمعیتی این كشور سالمند محسوب می شود و بر اساس همین سرشماری 83 درصد جمعیت در انگلیس، 9 درصد در اسكاتلند، 5 درصد در ولز و 3 درصد در ایرلند شمالی زندگی می كنند.

بزرگترین اقلیت زبانی در انگلستان متعلق به هندی ها و پاكستانی ها است، سیاهپوستان نژاد كارائیب، آفریقایی ها و بنگلادشی ها در درجات بعدی قرار دارند و در میان ساكنان انگلستان چینی ها، ایتالیایی ها، یونانی ها و تركهای قبرس، لهستانی ها، استرالیای ها، كانادایی ها، اهالی نیوزلند و آمریكایی ها نیز دیده می شوند.

اكثر مردم انگلیس دارای مذهب پروتستان هستند و مسلمانان دو میلیون نفر از جمعیت این كشور را به خود اختصاص می دهند و بعد از اسلام بزرگترین جمعیت مذهبی در این كشور شامل: هندوها، سیكها، یهودیها و بوداییها می شود.

اسكاتلندی ها در میان سایر مناطق دارای عقاید مذهبی استوارتری هستند و بیشتر سایرین در كلیساها حضور می یابند. در مجموع سستی گرایش های مذهبی و پایه های نهادهای سنتی نظیر خانواده منجر به افزایش طلاق بویژه در جوامع شهری شده است، به طوری كه امروزه بیش از 25 درصد كودكان تنها با یكی از والدین خود و 10 درصد به دور از خانواده اصلی خود زندگی می كنند.

به رغم تلاش ها و تبلیغات دولت، كودكان كار نیز هنوز در این كشور به چشم می خورند كه عمدتا در كارهایی همچون پخش روزنامه، كار در سوپرماركت ها و روزنامه فروشی ها مشغول هستند.

انگلیس دارای نظام سلطنت مشروطه است كه قانون اساسی مكتوبی نداشته و الیزابت دوم ملكه كنونی از زمان مرگ پدرش در سال 1952 به عنوان رییس رسمی كشور محسوب می شود.

ملكه دارای نقش تشریفاتی است و در مراسم افتتاحیه و اختتامیه حضور داشته و نظارت خود را به طور خصوصی به دولت ابراز می كند، اما در تمام موضوعات سیاسی و اقتصادی دولت همراه نخست وزیر می باشد و می تواند پیشنهاد اخطار و یا تشویق كند.

نظام اداری انگلیس دموكراسی پارلمانی است و محل پارلمان در قصر وست مینستر در نزدیكی رود تیمز واقع است كه متشكل از دو مجلس اعیان و عوام می باشد.

اعضای مجلس اعیان ( لردها) اشراف كشور پادشاهی و اشراف زاده می باشند كه عضویت به طور موروثی و انتصابی به آنان رسیده است. برخی نیز به واسطه خدمتی در جنگ و یا برخورداری از پاداشی از سوی دولت به این مجلس راه یافته اند.

انتخابات عمومی معمولا هر 5 سال یك بار برای تعیین 650 نماینده مجلس عوام برگزار می شود و اغلب نمایندگان با گرایش حزبی وارد آن می شوند و حزبی كه دارای اكثریت نمایندگان در مجلس عوام باشد، مسوول تشكیل دولت می شود.

در حال حاضر به دلیل این كه هیچ یك از احزاب اكثریت پارلمانی ندارند، دولت ائتلافی با حضور دو حزب محافظه كار و لیبرال دموكرات كشور را اداره می كند و پست نخست وزیری در دست دیوید كامرون رهبر حزب محافظه كار و معانت نخست وزیری در دست نیك كلگ رهبر حزب لیبرال دموكرات می باشد.

دفتر و منزل نخست وزیر انگلیس در آدرس مشهور شهر لندن؛ 'خانه شماره 10 داونینگ استریت' واقع شده است و اعلامیه های نخست وزیری معمولا با عنوان بیانیه های خانه شماره 10 منتشر می شوند.

اروپام**1647**345/1594





:: برچسب‌ها: سفید , ابرها ,
:: بازدید از این مطلب : 61
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 7 مرداد 1391 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: