'بهروز جنت' در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: با معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری برای اجرای این طرح مكاتباتی انجام شده و این معاونت نیز قول مساعد داده تا با اعلام قیمت تمام شده نان و آرد این طرح از سر گرفته شود.
وی با اشاره به تشریح روند توقف طرح غنی سازی نان با آهن كه از سال 86 آغاز شده بود،افزود:منبع تامین كننده این طرح ،یارانه های آرد بوده است كه با اجرای طرح هدفمند سازی یارانه ها، یارانه آرد حذف شد.
جنت اضافه كرد: هم اكنون معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری از طریق شركت مادر تخصصی وابسته به وزارت صنعت ، معدن و تجارت و شركت آرد پیگیری های لازم در این خصوص انجام داده است تا ادامه اجرای این طرح با اعلام قیمت تمام شده نان و آرد از سر گرفته شود.
معاون غذای سازمان غذا و دارو با بیان اینكه این طرح در چند استان كشور با حمایت برخی از تولید كنندگان آرد در حال اجرا است، گفت: هزینه غنی سازی نان با آهن و اسیدفولیك اندك است و تاثیر چندانی در قیمت نان نخواهد داشت .
جنت با بیان اینكه این برنامه برای نان های فانتزی اجرا نمی شود و فقط نان های خبازی شامل نان های تافتون، بربری و لواش را در بر می گیرد،افزود:غنی سازی نان با آهن و اسید فولیك در اولویت كارهای وزارتخانه های بهداشت و صنعت ، معدن و تجارت است و كارخانه های آرد این برنامه را اجرا می كنند.
وی اضافه كرد: با هماهنگی شركت مادر تخصصی بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت، مشكلات مالی حل شده و قرار شد سازمان حمایت از تولید كننده و مصرف كننده نیز هزینه غنی سازی آرد با آهن و آسید فولیك را در قیمت نان ببیند.
اجتمام**9105**1580