وزرای امورخارجه اتحادیه'آ.سه.آن ' دركامبوج گردهم آمدند
نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از مالزی، تشكیل اتحادیه واحد آ.سه.آن و به كارگیری منشور این اتحادیه از عمده مباحثی است كه در این جلسه مورد بحث و گفت وگو قرار خواهد گرفت.

شبكه خبری آسیا اعلام كرد: برگزاری نشست مقام های ارشد این اتحادیه، رایزنی غیر رسمی چین- آ.سه.آن در مورد اصول رفتاری در دریای چین جنوبی، گفت و گوی وزرای امور خارجه 'آ.سه.آن ' با نمایندگان كمیسیون حقوق بشر این اتحادیه و نیز مذاكره درباره ایجاد منطقه عاری از سلاح هسته ای درجنوب شرق آسیا نیز در خلال این اجلاس مورد رایزنی و مذاكره قرار می گیرد.

در نشست امروز وزرای خارجه آ.سه.آن در مورد كاهش تنش ها در آبهای دریای چین جنوبی نیز كه مدتی است مورد مناقشه برخی كشورهای منطقه قرار گرفته است، گفت وگو خواهد شد.

'مارتی ناتالیگاوا' وزیر امور خارجه اندونزی در سخنانی در مورد اهمیت بحث دریای چین جنوبی گفت: اكنون زمان مناسبی برای طرح این موضوع است تا روند پیشرفت ها مورد بررسی قرار گیرد.

چین، تایوان و چهار عضو اتحادیه آ.سه.آن شامل فیلیپین، ویتنام، مالزی و برونئی در دریای چین جنوبی كه یك خط كشتیرانی مهم محسوب می شود و ذخایر نفت و گاز بسیاری در خود جای داده است، دارای تنش هستند.

وزرای امور خارجه كشورهای آ.سه.آن پایان این هفته همچنین با 'هیلاری كلنتون' وزیر امور خارجه امریكا و وزرای امور خارجه 16 كشور دیگر از جمله چین، ژاپن و كره جنوبی دیدار و گفت وگو خواهند كرد.

وزیر امور خارجه امریكا همچنین روز گذشته خواستار پیشرفت در مورد اصول رفتاری در دریای چین جنوبی شد.

با توجه به گسترش روابط نظامی آمریكا با فیلیپین و ویتنام، انتظار می رود كه رقابت های استراتژیك بین واشنگتن و پكن در این نشست به طور برجسته ای نمودار شود، هر چند كه تحلیلگران بر این باورند كه 'هیلاری كلینتون' در این نشست بسیار مشتاق خواهد بود كه هر گونه تنش با چین را كم ارزش جلوه دهد و در مورد مناقشه دریایی نیز نسبت به گذشته سخنان كمتری ایراد كند.

در این نشست همچنین پیمان منطقه ای با عنوان 'پیمان صلح و همكاری' با كشورهای بیشتری از جمله برزیل، انگلستان و اتحادیه اروپا امضا خواهد شد.

این پیمان كه از سال 1976 در بین كشورهای عضو آ.سه.آن وجود داشته است، نوع ارتباط بین كشورها را مشخص می كند زیرا بر اساس این پیمان كشورها نمی توانند در امور داخلی یكدیگر دخالت كنند و باید از تهدید و استفاده از نیروی قهری دوری كنند.

برخی تحلیلگران بر این باورند كه افزایش كشورهایی كه به این پیمان می پیوندند می تواند باعث ثبات بیشتر در آ.سه.آن شود.

ایجاد منطقه عاری از سلاح های هسته ای نیز كه پیش از این انتظار می رفت در این نشست توسط وزرای خارجه آ.سه.آن و پنج قدرت هسته ای به امضا برسد، به علت عدم آمادگی كشورهای فرانسه، روسیه، انگلستان و آمریكا به ماه های آینده موكول شد.

عدم آمادگی امضا یپمان منطقه عاری از سلاح هسته ای آ.سه.آن در حالی اعلام می شود كه وزیر امور خارجه كامبوج دو هفته پیش از این از امضا این پیمان در نشست وزرای خارجه آ.سه.آن در این كشور خبر داده بود.

چین تنها كشوری است كه برای امضا پیمان منطقه عاری از سلاح هسته ای آ.سه.آن اعلام آمادگی كرده است.

آساق**335**5981





:: برچسب‌ها: غذا , اقیانوس , حیوانات ,
:: بازدید از این مطلب : 77
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 19 تير 1391 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: