به گزارش ایرنا، محمد رئوفی نژاد روز یكشنبه در دیدار با مسوولان استان ترابوزان تركیه افزود: راه اندازی این دفاتر به صورت متقابل می تواند به توسعه روابط اقتصادی و بهبود مبادلات تجاری ایران و تركیه كمك شایانی كند.
وی با بیان اینكه زمان ارتباط ترابوزان و زنجان به بیش از 10 سال می رسد، یادآور شد: مفاد تفاهم نامه های میان این دو استان طی سالهای قبل باید پیگیری و اجرا شود.
رئوفی نژاد این استان را آماده برقراری ارتباط مستمر با ترابوزان دانست و یادآور شد: هر دو استان باید از فرصت ها و ظرفیت های متقابل موجود نهایت بهره گیری را برای توسعه مبادلات و روابط تجاری و اقتصادی استفاده كنند.
استاندار زنجان، زمان افتتاح دفتر نمایندگی اتاق بازرگانی ترابوزان را در زنجان امروز /یكشنبه/ دانست و گفت: باید از این ظرفیت های ایجاد شده نهایت استفاده را كرد.
رییس سازمان امور اقتصادی و دارایی استان زنجان نیز در این جلسه، این استان را دارای 6/3میلیارد دلار تولید ناخالص داخلی دانست و خاطر نشان كرد: 20 درصد این میزان تولید به بخش كشاورزی، 35 درصد صنعت و 45 درصد به خدمات اختصاص دارد.
ابوالفضل فلاح زنجان را دارای زیر ساخت های گسترده ای دانست و افزود: وجود راه های ارتباطی هوایی، ریلی و ترانزیتی، قرار گرفتن در مسیر ارتباط مركز به غرب و شمالغرب كشور و مسیر جاده ابریشم كه در انتها به تركیه و اروپا متصل می شود، از جمله مهمترین زیرساخت های موجود در این باره محسوب می شود.
وی زنجان را دارای تمامی زیرساخت های آب، برق، گاز و مخابرات دانست و یادآورشد: وجود صنایع بزرگ برقی، سدهای متعدد و گمرك در این استان، موقعیت ویژه ای را برای سرمایه گذاری ایجاد كرده است.
فلاح استان زنجان را دارای تنوع اقلیمی و پتانسیل مطلوب در تولید انواع محصولات كشاورزی دانست و اظهار كرد: این استان رتبه اول كشوری در تولید زیتون را دارد.
7319/522/245