نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش روز جمعه ایرنا از وزارت صنعت، معدن و تجارت‌، 'مهدی غضنفری' اعلام كرد‌: آغاز این دهه‌ با روز اصناف و برپایی همایشی برای تجلیل از صنوفی كه در همه حوزه‌های مختلف یاری‌گر نظام توزیع و دولت در تنظیم بازار بودند، خواهد بود و دهم تیرماه نیز برای تجلیل و قدرشناسی از تولید‌كنندگان و سرمایه‌گذاران همایش صنعت و معدن برگزار می‌شود.

به گفته وی‌، در دهه تولید ملی‌، علاوه بر همایش‌های مختلف كه به تبیین راهكارهای تولید ملی پرداخته می‌شود و برای مشكلات این حوزه نیز راه‌حل‌هایی اندیشیده می‌شود، حوزه تولید و صنوف شاهد چند رویداد مهم نمایشگاهی، امضاء تفاهم‌نامه، افتتاح طرح‌های مختلف صنعتی و معدنی خواهد بود.

وی همچنین گفت‌: در این ایام تفاهمنامه‌ای با اصناف جهت استقرار تعداد بیشتری ماشین فروش در واحدهای صنفی به امضا می‌رسد.

** افتتاح 370 پروژه صنعتی و معدنی

وزیر صنعت‌، معدن و تجارت در ادامه ، افتتاح 370 پروژه صنعتی‌ و معدنی با بیش از 5 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری و ایجاد اشتغال برای 23 هزار نفر را از جمله برنامه‌های دهه صنعت و معدن عنوان كرد.

وی با اشاره به افتتاح خط تولید رانا به عنوان دومین خودروی ملی در روز 27 خردادماه با حضور یكی از مقامات ارشد كشور، گفت: رانا خودروی متوسط خانوادگی و منطبق با استانداردهای روز دنیا و تجهیزات مناسب است و می‌تواند جانشین برخی خودروهای شناخته شده فعلی باشد كه پیش‌بینی می‌شود با هدف‌گذاری 1 میلیون دستگاه طی 7 سال با نگاه به تأمین بازار داخل و صادرات بتواند بازار خوبی را از آن خود كند‌.

غضنفری گفت : پس از افتتاخ خط تولید رانا‌، كارگروه حمایت از تولید ویژه خودرو با حضور یكی از مقامات كشور در محل یكی از خودروسازی‌های بزرگ برگزار و در این نشست قرار است مسایل و مشكلات خودروسازان و قطعه‌سازان مطرح شود.

وی با اشاره به افتتاح پروژه بزرگ احیای مستقیم در شركت فولاد مباركه اصفهان با عنوان «‌شهید خرازی» گفت: در آنجا نزدیك به 120 میلیارد تومان سرمایه ثابت ریالی و 28 میلیون یورو سرمایه ثابت ارزی صورت گرفته كه زمینه اشتغالزایی 700 نفر را به صورت مستقیم و غیرمستقیم فراهم می‌كند‌.

وزیر صنعت‌، معدن و تجارت‌، از پروژه بزرگ فولاد مباركه به عنوان یكی از پروژه‌های عظیمی نام برد كه به دست توانای كارشناسان و مهندسان ایرانی طراحی و ساخته شده و گفت‌: این پروژه مایه افتخار همه مهندسان ایرانی است‌.

غضنفری یادآور شد: با آغاز به كار این پروژه‌، 5.1 میلیون تن آهن اسفنجی به ظرفیت تولید كشور اضافه می شود.

وی با بیان اینكه پروژه‌های دهه تولید ملی‌، با حضور مقامات ارشد نظام‌، برخی وزرا و یا استانداران افتتاح می‌شود، ابراز امیدواری كرد تا در مسیر سرمایه‌گذاری‌های بیشتر و تأمین مالی‌، تعدادی از ابزارهای جدید تامین مالی طی روزهای آینده كلید زده شود‌.

** رشد تولید در 2 ماه امسال

وزیر صنعت‌، معدن و تجارت همچنین در بخش دیگری از سخنان خود از رشد تولید صنعتی در دو ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و گفت: در این مدت فولاد خام بیش از 9 درصد رشد داشته و به 6.2 میلیون تن رسید، حال آنكه این رقم در سال گذشته 4.2 میلیون تن بود‌.

وی همچنین با اشاره به رشد شش درصدی محصولات فولادی در دو ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته، تصریح كرد: این رقم امسال 3 میلیون تن بود اما در سال گذشته 8.2میلیون تن بود.

رشد شش و نیم درصدی سیمان با 4.11 میلیون تن در سال جاری(‌پارسال 7.10 میلیون تن) رشد 7 تا 11 درصدی شمش سرب‌، شمش روی و كاشی در دو ماه امسال از دیگر موضوعاتی بود كه وزیر صنعت‌، معدن و تجارت به آن اشاره كرد.

غضنفری این موضوع را نیز گفت كه صادرات سایر كالاها مثل پتروشیمی و غیره 5 تا 10 درصد رشد داشته است‌.

وزیر صنعت‌، معدن و تجارت گفت: با وجود فشارهای برنامه‌ریزی شده مختلفی كه از سوی دشمنان به اقتصاد كشور وارد می‌شود‌، همدلی و تعاون خوب تولید‌كنندگان باعث شده تا آنها از فشارها در مسیر رشد و ترقی استفاده كنند و به همین دلیل تولید در 2 ماه امسال به اهداف خود دست یافته است‌.

وی با بیان اینكه وزارت صنعت‌، معدن و تجارت در سال تولید ملی بیش از گذشته تلاش مضاعف خود را برای تحقق اهداف این سال به كار می‌برد‌، گفت‌: برای كمك به بنگاه‌های تولیدی و حل مشكلات آنها علاوه بر ما‌، وزارت امور اقتصادی و دارایی‌، بانك مركزی‌، گمرك و سایر دستگاه‌های پشتیبان مثل وزارت كار می‌توانند‌، كمك كنند كه خوشبختانه آنها به وظیفه خود آگاه بوده و به‌طور حتم ما را در رفع مشكلات حوزه تولید كمك خواهند كرد.

اقتصام** 9141*1580



:: برچسب‌ها: کریسمس , سفر ,
:: بازدید از این مطلب : 213
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor
تاکاهاشی

با گذشت هفده سال از حمله سارین شناسایی تاکاهاشی از روی تصویر اولیه چندان آسان نبود

پلیس توکیو آخرین فرد مظنون به دست داشتن در حمله با گاز سمی به خطوط مترو پایتخت ژاپن را بازداشت کرده است.

روز جمعه، ٢٦ خرداد (١٥ ژوئن)، پلیس ژاپن اعلام کرد که کاتسویا تاکاهاشی، پنجاه و چهار ساله را که از هفده سال پیش تحت تعقیب بود در ارتباط با حملات با گاز سارین به خطوط مترو توکیو در سال ١٩٩٥ بازداشت کرده است.

در حملات سال ١٩٩٥ به خطوط مترو توکیو که در آن، گاز سمی سارین به کار رفت، سیزده نفر کشته و بیش از پنجاه نفر مجروح شدند و هزاران نفر دیگر برای مدتی با عوارض جسمی از این حملات دست به گریبان بودند.

براساس اطلاعیه پلیس، کاتسویا تاکاهاشی هنگام خرید از یک کتابفروشی بازداشت شد و در پاسخ به سئوال ماموران پلیس، هویت خود را تایید کرد.

این شخص یکی از محافظان شخصی رهبر فرقه مذهبی موسوم به "اوم شینریکیو" (دین حقیقی) بود که اعضای آن حملات سال ١٩٩٥ به خطوط مترو توکیو را سازمان دادند و به اجرا گذاشتند.

پیشتر، سایر افراد مرتبط با این حملات بازداشت و محاکمه شده اند اما به گفته رسانه های محلی، کاتسویا تاکاهاشی که در یک شرکت ساختمانی کار می کرد، با تغییر نام، استفاده از ماسک در محل کار و محدود کردن تماس با سایرین، توانسته بود از چنگ پلیس بگریزد.

اوایل سال جاری یکی دیگر از مظنونین حملات سارین که ظاهرا مدتی با کاتسویا تاکاهاشی همخانه بود، بازداشت شد و ظاهرا اطلاعاتی را در مورد تاکاهاشی در اختیار پلیس قرار داد.

پوستر تصاویر تاکاهاشی

پوسترهای عکس تاکاهاشی به طور وسیع در نقاط مختلف ژاپن توزیع شده بود

در پی این بازداشت، پلیس اقدامات خود برای بازداشت تاکاهشی را شدت بخشید و تصاویر او را به طور وسیع منتشر کرد که به شناسایی و بازداشت او منجر شد.

با اینهمه، از آنجا که ظاهر این فرد طی هفده سال گذشته تغییر یافته بود، پلیس تا زمان انگشت نگاری و تایید هویت، رسما بازداشت او را اعلام نکرد.

حمله سارین به خطوط مترو توکیو بزرگترین عملیات تروریستی داخلی در ژاپن در سال های بعد از جنگ جهانی دوم بود اما در مورد انگیزه اجرای آن ابهاماتی وجود داشته است.

در ابتدا، نظر پلیس این بود که اعضای فرقه اوم شینریکیو که زه قریب الوقوع بودن روز نابودی جهان معتقد بودند، در نظر داشتند با این حملات، فرا رسیدن این روز را سرعت بخشند.

در جریان محاکمه متهمان این پرونده این نظر مطرح شد که پیروان این فرقه در نظر داشتند نظام حکومتی ژاپن را سرنگون کنند تا "شوکو آساهارا" رهبر فرقه بتواند در مقام امپراتور، جامعه را مطابق آموزه های دینی اداره کند.

همین انگیزه هم باعث شد تا حملات سارین بر مسیرهای مترو منتهی به محل استقرار دفاتر دولتی متمرکز شود.

پس از حملات سال ١٩٩٥، بیش از دویست نفر از اعضای این فرقه در ارتباط با این حملات بازداشت و محاکمه شدند و برای سیزده تن از آنان حکم اعدام صادر شد اما این احکام هنوز به اجرا در نیامده است.

ژاپن مجازات اعدام را لغو نکرده امااحکام اعدام لزوما به اجرا گذاشته نمی شود و در حال حاضر، محکومان حملات سارین در میان کسانی هستند که در انتظار اجرای حکم به سر می برند.



:: برچسب‌ها: فیلم , موسیقی ,
:: بازدید از این مطلب : 204
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش روز جمعه ایرنا به نقل از وزارت امور خارجه، وزیر امور خارجه ایران در دیدار با رییس جمهوری افغانستان در كابل، ضمن ابلاغ پیام آقای احمدی‌نژاد، بطور رسمی از وی برای شركت در اجلاس كشورهای غیر متعهد كه شهریورماه در تهران برگزار می‌شود، دعوت كرد.

‌'علی‌اكبر صالحی' كه روز گذشته برای شركت در اجلاس كشورهای همسایه دور و نزدیك افغانستان به كابل سفر كرده بود، با 'حامد كرزی' رییس جمهوری این كشور دیدار و گفت و گو كرد.

صالحی در این دیدار با ابراز نگرانی از ایجاد پایگاه‌های نظامی آمریكا در خاك افغانستان گفت: با توجه به سوابق طولانی آمریكایی‌ها در دخالت در امور داخلی كشورهای دیگر، نیات و اهداف آنها را صادقانه نمی‌دانیم و این موجب نگرانی جمهوری اسلامی ایران است.

وی همچنین به روابط حسنه میان جمهوری اسلامی ایران و افغانستان اشاره كرد وگفت: نظر به تاریخ و فرهنگ مشترك دو كشور، ‌چشم‌انداز مثبتی برای توسعه و انسجام این روابط وجود دارد.

صالحی در این خصوص آمادگی جمهوری اسلامی ایران را برای اجرای پروژه‌های عمرانی در افغانستان اعلام كرد.

بر اساس این گزارش،رییس جمهوری افغانستان نیز در این دیدار با ابلاغ سلام‌های گرم خود برای رییس جمهوری اسلامی ایران ، سطح روابط افغانستان با ایران را خوب و كم‌سابقه توصیف كرد.

حامد كرزی افزود: روابط دو جانبه تهران - كابل تاكنون به این میزان دوستانه و رو به رشد نبوده است.

سیام*2023*1580



:: برچسب‌ها: آبی , خانواده , ایتالیا ,
:: بازدید از این مطلب : 204
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor
نشان دیوان کیفری بین المللی

دیوان کیفری بین المللی در آستانه ده سالگی اش با انتقادهای زیادی رو به روست.

ده سال پس از آغاز به کار دیوان کیفری بین‌المللی دادستان جدید این نهاد در برابر وظایف دشواری قرار دارد. به رغم آن که ایجاد دیوان نقطه عطفی در جهانی‌شدن معیارها و مبانی حقوق‌بشری تلقی می‌شود، اما کارنامه یک دهه آغازین آن آماج برخی انتقادهاست.

دیوان بین‌المللی کیفری اسفندماه سال گذشته بالاخره اولین محاکمه خود علیه یکی از ناقضان حقوق بشر را به پایان برد و طی آن توماس لوبانگا دایلو، جنگ‌‌سالار کنگو را به اتهام به کارگیری و اعزام کودکان سرباز به درگیری‌هایی که ۶۰ هزار کشته بر جای گذاشت به ۱۰ سال حبس محکوم کرد.

اما پیش از صدور این حکم هم نام دیوان در سال‌های اخیر اغلب بر سر زبان‌ها افتاده و توجه برانگیخته است. حکم دیوان در باره لزوم تعقیب و دستگیری عمرالبشیر، زمامدار سودان، به دلیل جنایات در منطقه دارفور یا بحث بر سر لزوم تعقیب و محاکمه زمامداران لیبی و سوریه به دلیل جنایاتی که یکی دو سال اخیر در لیبی و سوریه اتفاق افتاده از جمله دلایل مطرح‌شدن نام دیوان و بحث بر سر اختیارات، صلاحیت‌ها و کارایی‌های آن بوده است.

این بحث‌ها اینک که دادگاه پا به ده سالگی خود گذاشته بیش از پیش در جریان است. به ویژه ترازنامه اولین دادستان دیوان که اینک پس از ۹ سال مقام خود را به فرد دیگری واگذار می‌کند نیز بخش عمده‌ای از این مباحث را تشکیل می‌دهد.

پیشنیه‌ای بر بستر جهانی‌شدن

سابقه نسبتاً دور و دراز تشکیل دیوان کیفری بین‌المللی (International Criminal Court، یا به اختصار ICC) به بررسی حقوقی جنایات دوران جنگ جهانی دوم برمی‌گردد. جنایات رژیم هیتلری و ارتش امپراطوری ژاپن در دوران جنگ جامعه جهانی را با این مشکل بی‌سابقه روبرو ساخت که با جنایاتی از این دست چگونه باید برخورد کرد که سدی در برابر تکرار آنها ایجاد شود. اگرچه دادگاه‌های بین‌المللی در نورنبرگ و توکیو از این انتقاد در امان نماندند که دادگاه پیروزمندان جنگ جهانی دوم هستند، ولی به هر صورت کارکرد آنها به نقطه عطفی در مناسبات و حقوق بین‌المللی و به آغازی برای فراملی‌کردن برخی روندهای جزایی بدل شد. این دادگاه‌ها برای اولین بار در تاریخ بشر، برای محاکمه جنایتکاران جنگ جهانی دوم معیارها و موازین ملی را به سود مبانی و توافقات حقوقی بین‌المللی کنار گذاشتند.

به موازات برگزاری دادگاه نورنبرگ در ۵ سال بعد از جنگ جهانی دوم، شماری از معاهده‌های بین‌المللی نیز مورد موافقت قرار گرفتند که در معنای عام خود به نوعی ناظر بر قید و بندهایی برای مجازات برای جنایات و حق‌کشی‌ها در سطح بین‌المللی بودند. تکمیل و توسعه کنوانسیون‌های ژنو و نیز تصویب معاهده علیه قوم‌کشی را می توان از جمله این تلاش‌ها به حساب آورد.

"اساسنامه این دیوان در ۱۵ ژوئن ۱۹۹۸ در رم به تأیید نمایندگان ۱۲۰ دولت رسید و در ۱ ژوئیه ۲۰۰۲ با تصویب آن در مجالس ۶۰ کشور موجودیت پیدا کرد."

هم در به ثمررسیدن این تلاش‌ها و هم در شکل‌گیری سایر پیمان‌ها و نهادهای بین‌المللی ناظر بر رعایت حقوق شهروندان و تعقیب جنایات و نقض حقوق بشر، سازمان ملل نقشی محوری داشته و دارد.

تشدید شکل‌گیری پیمان‌ها و به ویژه ایجاد دادگاه‌ها و دیوان‌های بین‌المللی، چه در باره این یا آن مورد معین (دادگاه‌های بین‌المللی جنایات جنگی در یوگسلاوی یا روندا یا سیرالئون) و چه به صورت عام و دائمی در دو سه دهه اخیر را باید از پیامدهای روند مربوط به جهانی‌شدن عرصه‌های مختلف سیاسی و اقتصادی و حقوقی دانست. به ویژه با پایان جنگ سرد و خارج شدن جهان از تقسیم سیاسی و حقوقی و اقتصادی میان شرق و غرب روند یادشده شدت و گسترش بیشتری یافته است.

اساسنامه‌ای رو به تکمیل و بهبود

در حال حاضر شمار زیادی از دادگاه‌‌ها و دیوان‌های بین‌المللی وجود دارند که در عرصه‌های حقوقی متفاوتی، از تعقیب نقض حقوق بشر تا پیگیری تخلفات کلان اقتصادی فعالیت می‌کنند. برای بررسی و مجازات اقدامات معطوف به نقض حقوق بشر، قوم کشی و جنایات جنگی دیوان بین‌المللی کیفری مهم‌ترین نهاد به شمار ‌می‌رود که کارکرد آن در خدمت صلح، پاسداشت زندگی و حرمت‌ انسان‌ها و امنیت بیشتر در سطح بین‌المللی ارزیابی می‌شود. اساسنامه این دیوان در ۱۵ ژوئن ۱۹۹۸ در رم به تأیید نمایندگان ۱۲۰ دولت رسید و در ۱ ژوئیه ۲۰۰۲ با تصویب آن در مجالس ۶۰ کشور موجودیت پیدا کرد.

این دیوان اختیار رسیدگی به ۴ مورد از جنایت‌های سنگین را داراست: قوم‌کشی، جنایت علیه بشریت، جنایات جنگی و جنایت ناشی از تجاوزگری. البته در مورد جنایت علیه بشریت، هر کشور متهم می‌تواند با شرایطی نه چندان پیچیده رسیدگی به اتهام‌های علیه خود را به مدت ۷ سال به حال تعلیق درآورد که از نظر بسیاری از حقوقدانان معنایی جز محدود‌کردن اختیارات دیوان ندارد.

در مورد مفهوم تجاوز و تجاوزگری نیز در اساسنامه اولیه دیوان تعریفی ارائه نشد که بیش از همه از این نگرانی‌ ۵ عضو شورای امنیت نشات می‌گرفت که دخالت‌های نظامی آنها در گوشه و کنار دنیا تجاوزگری تلقی شود و کارشان به دیوان بیافتد. نهایتاً در سال ۲۰۱۰ در کنفرانس بازبینی این اساسنامه تعریفی مورد توافق گرفت که بر تعریف مندرج در قطعنامه سال ۱۹۷۴ مجمع عمومی سازمان ملل استوار و تا حدودی تفسیرپذیر و غیرتعهد‌آور است. دیوان از سال ۲۰۱۷ اجازه دارد که بنا به این تعریف، رسیدگی به پرونده‌های مربوط به جنایات ناشی از تجاوز را نیز در دستور کار قرار دهد.

عضویتی که نگرانی و تعهد می‌آورد

با این همه، اهمیت دیوان بین‌المللی کیفری به خصوص از آنجا ناشی می‌شود که تشکیل آن نه حاصل مصوبه‌ نهادی مانند شورای امنیت، بلکه پیامد توافق مستقیم میان کشورهای مختلف است. در واقع کشورهایی که عضو دیوان می‌شوند، داوطلبانه رضایت می‌دهند که مبانی و هنجارهای حقوقی دیوان، به عنوان یک نهاد مستقل بین‌المللی که تابعی از سازمان ملل نیست بر قوانین و مصوبات حقوقی ملی‌شان ارجحیت داشته باشد.

اوکامپو

کارشناسان سرشناسی همچون دیوید کای، مدیر اجرایی مدرسه بین‌المللی قوانین حقوق بشر و نیز شماری از رسانه‌های معتبر بین‌المللی به کارنامه اوکامپو انتقادهای جدی وارد می‌کنند

در حال حاضر ۱۲۱ کشور عضو قطعی دیوان بین‌المللی کیفری لاهه هستند که تونس تازه‌ترین عضو است. ۳۲ کشور دیگر هم اساسنامه دیوان را امضا کرده‌اند، اما هنوز در مجالس‌شان تصویب نشده است. ایران و روسیه و مصر از جمله این ۳۲ کشور هستند. ایران ۶ ماه پس از شروع به کار دیوان، یعنی در آذر سال ۱۳۸۱ به امضای اساسنامه دیوان مبادرت کرد اما هنوز هم اراده‌ای جدی برای تصویب آن در مجلس نشان نمی‌دهد. آمریکا و اسرائیل و سودان هم ابتدا با تصمیم دولت‌هایشان اساسنامه دیوان را امضا کردند، اما بعداً در اقدامی قانونی اما غیرمتعارف آن را پس گرفتند.

پیوستن رسمی هر کشور به دیوان در عمل به این معناست که آن کشور در صورت لزوم باید مقام‌های بلند‌پایه یا شهروندان عادی خود را که در جنایات جنگی و نقض فاحش حقوق بشر دخالت داشته‌اند تحویل دیوان دهند. البته طبق اساسنامه دیوان، صرفا جنایاتی می‌توانند در آن مورد بررسی و مجازات قرار گیرند که پس از سال ۲۰۰۲، یعنی پس از شروع به کار دیوان روی داده باشند.

هم‌اینک کشورهایی مانند آمریکا در تلاشند که از طریق قرارداد‌های دو جانبه با کشورهای مختلف، حوزه نفوذ و اختیارات دیوان علیه شهروندان و مقام‌های خود را محدود کنند. در واقع کشورهای طرف این گونه قراردادها اگر عضو دیوان باشند تعهد می‌کنند که شهروندان آمریکایی مورد تعقیب دیوان را اگر پا به خاک آنها گذاشتند تحویل این نهاد ندهند.

تطبیق قوانین داخلی با اساسنامه دیوان

علاوه بر اسرائیل و آمریکا و سودان، ۴۱ کشور دیگر نیز همچنان با پیوستن به دیوان بین‌المللی کیفری مخالفت می‌کنند که چین، عراق، هند، اندونزی، عربستان سعودی و ترکیه از جمله آنها هستند.

از میان ۱۲۱ کشور عضو دیوان بین‌المللی کیفری، ۵۶ کشور قوانین حقوقی خود را با مبانی حقوقی دیوان تطبیق داده‌اند و امکان تعقیب شهروندان خودی یا خارجی متهم به نقض سنگین حقوق بشر را افزایش داده‌اند. ۴۸ کشور نیز در این زمینه مشغول بحث و بررسی پارلمانی هستند.

دیوان بین‌المللی کیفری در ۴ مورد می‌تواند وارد عمل شود:

۱- زمانی که یکی از کشورهای عضو داوطلبانه پیگیری موردی از جنایت و نقض حقوق بشر در درون خود را به دادگاه محول کند.

۲- زمانی که یک کشور غیرعضو در یک مورد معین صلاحیت دادگاه را به رسمیت بشناسد و پرونده‌ای از جنایت جنگی یا نقض حقوق بشر را به آن احاله دهد.

۳- خود دیوان نیز می‌تواند راساً وارد عمل شود، به خصوص زمانی که افراد حقیقی یا نهادهای غیردولتی شکایتی را به آن تسلیم کنند، که البته پیشرفت کار در این زمینه کاملاً به همکاری کشور محل جنایت بستگی دارد.

۴- زمانی که شورای امنیت موردی را به دیوان ارجاع دهد، مانند پرونده عمرالبشیر در ماجرای دارفور یا پرونده معمر قذافی در حوادث سال گذشته لیبی. در چنین حالتی عضو یا غیرعضو بودن کشور مورد نظر شورای امنیت در دیوان کیفری، تعیین‌کننده نیست.

کاستی‌هایی دست‌وپاگیر

"اسرائیل و آمریکا و سودان به همراه ۴۱ کشور دیگر همچنان با پیوستن به دیوان بین‌المللی کیفری مخالفت می‌کنند که چین، عراق، هند، اندونزی، عربستان سعودی و ترکیه از جمله آنها هستند."

البته شورای امنیت این اختیار را دارد که از دادگاه بخواهد تعقیب و پیگیری یک پرونده را به مدت ۱۲ ماه به حال تعلیق درآورد و می‌تواند این تعلیق را به گونه‌ای نامحدود تکرار کند. از نظر برخی از منتقدان، این اختیار ویژه شورای امنیت می‌تواند به عنوان ابزاری صرفاً سیاسی و همچون شمشیر داموکلس برای فشار بر این یا آن کشور غیرعضو در دیوان به کار گرفته شود و عملا با نقض استقلال این نهاد آن را به ابزار رقابت‌ها و کشاکش‌های سیاسی بدل کند.

دیوان بین‌المللی کیفری فاقد امکانات مستقل برای تعقیب و پیگیری‌ و احیاناً دستگیری متهمان است و موفقیتش در این زمینه‌ها بیش از هر چیز به اراده و تمایل کشورهای عضو بستگی دارد، امری که در شماری از موارد با منافع و مصالح سیاسی این کشورها در تعارض می‌افتد و به دشواری پیش می‌رود. همین که عمر البشیر، همچنان زمامدار سودان است و بدون نگرانی از دستگیرشدن به بسیاری از کشورهای دنیا سفر می‌کند نشانه‌ای از واقعیت یادشده است.

علاوه بر این، دیوان همین الان هم به لحاظ پرسنلی و امکانات مالی و اداری خود در بررسی پرونده‌های ۲۲ نفری که مورد تعقیب یا در زندان هستند به مرزهای توان و ظرفیت خود رسیده است. ۱۸ قاضی و ۵۰۰ کارمند برای نهادی که مسئولیت بررسی جنایات در ۱۲۰کشور دنیا را به عهده دارد امکانات چندان رضایبخش و بسنده‌ای تلقی نمی‌شود.

کارنامه بحث‌انگیز دادستان

کارنامه ۱۰ساله دیوان بین‌المللی کیفری اغلب با این انتقاد نهادهای حقوق بشری روبروست که رویکردی گزینشی داشته، تمرکزش عمدتا بر کشورهای آفریقایی بوده و به مواردی همچون جنایات در نوار غزه، تبت، ازبکستان، عراق یا افغانستان توجه‌ای نشان نمی‌دهد. دو زمامداری (عمر البشیر و معمر قذافی) که این دادگاه حکم تعقیب آنها را صادر کرده و نیز زمامدار سابق ساحل عاج که خود و پرونده‌اش به این دادگاه تحویل داده شده‌اند نیز آفریقایی هستند. علاوه بر معادلات ناشی از توازن قوا در سطح بین‌المللی و مصالح و منافع سیاسی کشورهای عضو و غیرعضو، کارکرد لوئیس مورنو اوکامپو، دادستان کل آرژانتینی این دیوان نیز در ضعف یادشده عاملی قابل اعتنا تلقی می‌شود.

خانم فاتو بن‌سودا که از روز ۲۷ خرداد (۱۶ ژوئن) بر جای اوکامپو می‌نشیند این وظیفه را به عهده دارد که با مدیریت خود جای کمتری برای انتقادها باقی گذارد، دیکتاتورها و ناقضان حقوق بشر را نه تنها در آفریقا که در همه نقاط جهان از تعقیب و پیگیری در امان نگذارد و در مجموع کارنامه‌ای مثبت‌تر از دیوان ارائه کند.

کارشناسان سرشناسی همچون دیوید کای، مدیر اجرایی مدرسه بین‌المللی قوانین حقوق بشر و نیز شماری از رسانه‌های معتبر بین‌المللی به کارنامه اوکامپو انتقادهای جدی وارد می‌کنند که محدود ماندن فعالیت دیوان به آفریقا تنها یکی از آنهاست. خواست استعفای اوکامپو نیز گهگاه مطرح شده است. تصمیمات خودسرانه، رشوه‌پردازی به قاضی‌های دیوان، علاقه مفرط به حضور در رسانه‌ها و حتی شرکت در فیلم‌هالیوودی «دادستان» که او را به گونه‌ای تبلیغاتی در مقام یک مبشر و مجری عدالت در آفریقا به تصویر می‌کشد، روابط گرم با شماری از زمامداران یا موضع‌گیری‌های سیاسی به سود دولت‌ها، همچون ستایش از دولت کلمبیا در «ایجاد صلح و عدالت»، اختصاص وقت ناکافی برای مطالعه دقیق پرونده‌ها و ناآماده‌بودن به هنگام حضور در محاکمات از جمله اتهام‌های وارده به اوکامپو هستند.

ظاهرا همین رویکردها باعث شده که برخی از کارشناسان معتبر مسائل حقوقی همچون سرگ برامرتس که در ایجاد دیوان بین‌المللی کیفری نقشی محوری داشتند این نهاد را ترک کنند. دیده‌بان حقوق بشر (Human Right Watch) در این رابطه از نوعی بی‌رمق‌شدن (burn-out) دیوان و از دست‌دادن سرمایه‌های کارشناسی آن سخن می‌گوید. همه این مسائل سبب شده که بسیاری کارنامه ده ساله دیوان بین‌المللی کیفری را در مجموع متوسط ارزیابی کنند.

کار نه چندان آسان دادستان جدید

به این ترتیب خانم فاتو بن‌سودا (Fatou Bensouda) که از روز ۲۷ خرداد (۱۶ ژوئن) بر جای اوکامپو می‌نشیند این وظیفه را به عهده دارد که با مدیریت خود جای کمتری برای انتقادها باقی گذارد، دیکتاتورها و ناقضان حقوق بشر را نه تنها در آفریقا که در همه نقاط جهان از تعقیب و پیگیری در امان نگذارد و در مجموع کارنامه‌ای مثبت‌تر از دیوان ارائه کند.

آفریقایی بودن بن‌سودا شاید تا حدودی انتقادهای مربوط به محدودماندن کار دیوان به آفریقا را کم‌اثر کند. او زاده گامبیاست و دانش‌آموخته حقوق عمومی و حقوق دریاهاست. برای مدتی دادستان و وزیر دادگستری کشورش را به عهده داشته و از تدوین‌کنندگان اساسنامه جامعه اقتصادی کشورهای غرب آفریقاست.

بن‌سودا سال ۲۰۰۲ به دادگاه بین‌المللی بررسی جنایات رواندا پیوست و دو سال بعد وارد دیوان کیفری بین‌المللی شد. او هم در مقام حقوقی‌اش در گامبیا و هم در جریان محاکمات دادگاه بین‌المللی رواندا حساسیت قابل اعتنایی بر روی مسائل مربوط به حقوق زنان و تجاوز به آنها در جریان درگیری‌ها داشته است.

دادستان جدید دیوان بین‌المللی کیفری که تا کنون قائم‌مقامی اوکامپو را به عهده داشته کمتر اهل مصاحبه است و بر خلاف سلفش تمایل چندانی به حضور جنجالی و پررنگ در رسانه‌ها ندارد.

کارکرد احیاناً بهتر دادستان جدید دیوان بین‌المللی کیفری شاید برخی موانع بین‌المللی در روند کار دادگاه را هم کم‌اثر کند، ولی آنها را به کلی از بین نمی‌برد. از این رو کارنامه دیوان به عنوان مهمترین مرجع حقوقی برای مبارزه با نقض حقوق بشر در سطح بین‌المللی، همچنان از ایده‌آل‌های مدافعان حقوق بشر فاصله خواهد داشت. ولی این واقعیت که ۲۰ سال پیش اصولاً تشکیل چنین دادگاهی حدوداً ناممکن تلقی می‌شد و حالا بیش از ۵۰ کشور اساسنامه آن را به مبنای نظام حقوقی خود بدل کرده‌اند، جای این امیدواری را باقی می‌گذارد که دیوان به تدریج به رسالت واقعی‌اش نزدیک‌تر شود و معادلات و مصالح سیاسی قدرت‌های بزرگ و مقاومت مستبدان و ناقضان حقوق بشر مانع کمتری در برابر کار آن ایجاد کند.



:: برچسب‌ها: پاریس ,
:: بازدید از این مطلب : 179
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش روز جمعه ایرنا از تارنمای باشگاه استقلال تهران، 'علی فتح الله زاده' با توجه به صحبت ‌هایی كه مبنی بر درخواست خانواده 'ناصر حجازی' اسطوره فوتبال ایران برای برداشتن نام وی از كمپ اختصاصی استقلال مطرح شده بود، با همسر اسطوره تماس گرفت تا صحت و سقم این مهم را از زبان خود وی جویا شود.

همسر 'ناصر حجازی' در این خصوص اظهار داشت: اطمینان داریم آن چه در تمرین تیم استقلال رخ داد، دیگر تكرار نخواهد شد.

'بهناز شفیعی' افزود: برای خانواده ما همچون ناصر، استقلال در اولویت است و بی ‌توجه به نام‌ ها، برای موفقیت این باشگاه مردمی بهترین آرزوها را خواستاریم.

وی اضافه كرد: انتظار داریم كه نه فقط در فضای كمپ كه به نام 'ناصر حجازی' است، بلكه در تمام آنچه به نام استقلال مطرح است، قدمت و شخصیت ریشه‌ دار استقلال در نظر گرفته شود تا اصالت باشگاه محبوبمان همواره زبانزد خاص و عام باشد.

'علی فتح الله زاده' مدیرعامل باشگاه استقلال نیز اظهار داشت: كمپ 'ناصر حجازی' با توجه به محبوبیت او، متعلق به همه مردم است و با توجه به اینكه جایگاه حجازی در قلب مردم بود، نامگذاری كمپ نیز به نام او صورت گرفت.

بر این اساس، كمپ اختصاصی باشگاه استقلال، همچنان به نام 'ناصر حجازی' فعالیت می كند و بحث تغییر نام آن منتفی است.

به گزارش ایرنا، نخستین تمرین تیم فوتبال استقلال تهران با سرمربیگری 'امیر قلعه نویی' روز یكشنبه 21 خرداد ماه در كمپ باشگاه استقلال كه با نام زنده یاد 'ناصر حجازی' اسطوره باشگاه احداث شده است، برگزار شد كه در حاشیه این تمرین چند نفر به دلایل شخصی با یكدیگر درگیر شدند.

برخی رسانه ها با اعلام اینكه در این درگیری، چاقوكشی صورت گرفته است، اعلام كردند خانواده زنده یاد 'ناصر حجازی' به خاطر این موضوع، خواستار برداشتن نام اسطوره باشگاه استقلال از این كمپ هستند.

ورزشی. ** 7537 ** 1589



:: برچسب‌ها: انگلستان , سان فرانسیسکو , جدید ,
:: بازدید از این مطلب : 186
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش روز جمعه خبرنگار اقتصادی ایرنا،‌ در اسكناس‌های چاپ شده توسط بانك مركزی جمهوری اسلامی ایران موارد متعددی از خصوصیات امنیتی وجود دارد كه تشخیص آنها با اندكی دقت به راحتی امكان پذیر خواهد بود.

در بیشتر موارد بهتر است به یك خصیصه اكتفا نكرده، بلكه موارد بیشتری را جهت حصول اطمینان بیشتر بررسی نمائید.

البته باید این امر را نیز در نظر گرفت كه نگهداری و استفاده از اسكناس‌های جعلی پیگرد قانونی دارد.

** مشخصات اسكناس دو هزار تومانی

- نخ امنیتی

نخ امنیتی این اسكناس از نوع پنجره ای با روكش فلزی است و آرم بانك مركزی نیز در زمینه آن به چشم می خورد، این نخ درون خمیره كاغذ می باشد و فقط بخش هایی از آن در سطح كاغذ نمایان است.

- ریز چاپ برجسته

ریز چاپ برجسته با نوشته 'بانك مركزی جمهوری اسلامی ایران' كه با استفاده از وسایی بزرگ نمایی (ذره بین) به سادگی قابل رؤیت می باشد.

- ریز حروف برجسته منفی، مثبت

ریز حروف برجسته جمله 'جمهوری اسلامی ایران ' بصورت مثبت و منفی در طرح گنجانده شده كه با استفاده از ذره بین به سادگی قابل رؤیت می باشد.

- نشانه برجسته برای تشخیص نابینایان

علامت مخصوص در گوشه اسكناس بطور برجسته برای شناسایی آن توسط افراد نابینا بصورت سه دایره كه به آسانی قابل لمس می باشد.

- واتر مارك

تصویر حضرت امام (ره) بصورت سه بعدی در خمیره كاغذ وجود دارد كه برای رؤیت آن باید اسكناس را در مقابل تابش نور مستقیم قرار داد.

- طرح زمینه خطی

كلیه طرح های زمینه این اسكناس بصورت خطی و با رنگ های متفاوت می باشد.

- تصویر مكمل

این قسمت از اسكناس در مقابل نور، نمایشگر عدد 20000 است.

- ریز متن برجسته

ریز متن برجسته عدد 20000 روی گنبد كه با ذره بین قابل رؤیت می باشد.

- چاپ برجسته

بخش هایی از این اسكناس دارای چاپ برجسته می باشد كه برجستگی این سطوح در مقایسه با چاپ های دیگر به سادگی بوسیله انگشتان دست قابل لمس است.

- طرح مخفی

با تغییر زاویه اسكناس به نحوی كه روی اسكناس بصورت افقی در مقابل چشم قرار گیرد در سمت چپ تصویر حضرت امام (ره) طرح مخفی بصورت عدد 20000 نمایان می گردد.

- مركب فلورسنت

با تابش نور ماورای بنفش به قسمت روی اسكناس؛ رنگ امضاء وزیر امور اقتصادی و دارایی و رئیس كل بانك مركزی از مشكی به سبز فسفری تغییر می یابد.

قسمت هایی از طرح متمركز شده در وسط اسكناس به رنگ فسفری آبی و سبز تغییر می كند.

الیاف نامرئی در خمیره كاغذ نیز به رنگهای فسفری آبی، قرمز، سبز و زرد نمایان خواهند شد.

رنگ شماره سریال از قرمز به طلایی تغییر خواهد كرد، ضمن آن كه با تابش نور ماورای بنفش به قسمت پشت اسكناس بخشهایی از بالای میدان نقش جهان همچنین خطوط محوطه میدان و گنبد مسجد به فیروزه ای فسفری تغییر رنگ خواهند داد.

** مشخصات امنیتی اسكناس 000 100 ریالی

چاپ بر جسته روی اسكناس در سه رنگ قهوه ای، سبز یشمی و سبز روشن بوده و شامل پرتره حضرت امام (ره)، بوردر و نوشته ها می باشد كه با انگشتان دست به راحتی قابل لمس است.

ریز چاپ روی اسكناس به شكل ریز چاپ برجسته و ریز نوشته می باشد.

علامت مخصوص روشندلان به صورت چهار دایره برجسته در گوشه سمت چپ و پایین اسكناس به رنگ قهرهای چاپ شده است.

كلیه نقوش اسكناس به صورت خطی و با استفاده از سیستم طراحی امنیتی، طراحی شده اند كه شامل طرح های گیلوش و مدالین ( طرح هندسی تكراری ) و ریز نوشته ها می باشد.

بخشی از عدد ارزشی اسكناس به عنوان طرح مكمل در روی اسكناس و بخش دیگر در پشت ان چاپ شده است.

ریز چاپ برجسته در پشت اسكناس كه بر روی گنبد آرامگاه سعدی قرار دارد.

مشخصه طرح مخفی در بوردر پایین اسكناس به صورت برجسته چاپ شده است كه با قرار دادن اسكناس در راستای چشم به شكل تقریبا افقی و در مقابل نور، عدد لاتین 100000 ریالی قابل لمس است.

چاپ برجسته پشت اسكناس در سه رنگ قهوه ای، سبز زیتونی تیره و سبز روشن و شامل آرامگاه سعدی، بوردر و نوشته های اسكناس می باشد كه با انگشتان دست براحتی قابل لمس است.

تصویر سه بعدی حضرت امام (ره) به عنوان واتر مارك در خمیره كاغذ قرار گرفته است.

واتر مارك بسیار روشن عدد لاتین 100000 در زیر واتر مارك تصویر اصلی (الكترو تایپ).

نخ امنیتی پنجره ای از نوع هولوگرام با عرض 5/2 میلیمتر شامل آرم بانك مركزی جمهوری اسلامی ایران در طول نخ كه در مقابل نور با تغییر زاویه بصورت هفت رنگ دیده می شود و عدد لاتین 100000 در روی آن قابل مشاهده خواهد بود.

** ایران چك

از مهمترین مشخصه های ایران چك ها این است كه زمانی ایران چك ها كپی می شود تمام ویژگی های امنیتی خود را از دست می دهد.

همچنین از دیگر ویژگی های امنیتی ایران چك ها واترمارك یعنی(تصویر مخفی در وسط كاغذ) است و همچنین نخ امنیتی كه اگر در داخل دستگاه كپی قرار بگیرد این نخ به رنگ سیاه در می آید.

رنگ این ایران چك ها بنفش و در ابعاد 75 در160 میلیمتر است.

** مشخصات روی چك:

مزین به تصویر بارگاه حضرت امام رضا (ع) در سمت راست، واترمارك تصویر فردوسی در سمت چپ و در خمیره و كاغذ كه در مقابل نور از دو طرف ایران چك قابل رؤیت می باشد.

نخ امنیتی پنجره‌ای كه از نوع هولوگرام و با نوشته 500,000 به صورت بی رنگ در بطن نخ می باشد.

نخ امنیتی پنهان كه درون كاغذ قرار گرفته و از نوع فلورسنت و با نوشته بانك مركزی جمهوری اسلامی ایران است.

فیبرهای مرئی كه در سطح چك پراكنده است و بدون هیچگونه ابزاری قابل مشاهده است.

طرح مخفی در قسمت كتیبه بالا، عبارت (IRAN CHEQUE 500000) كه با تغییر زاویه دید در حالتی كه ایران چك به صورت افقی در مقابل چشم قرار گیرد قابل رؤیت می باشد.

كلیه نقاطی كه به رنگ بنفش و آبی روی ایران چك نشان داده شده است چاپ برجسته می باشند كه با انگشتان دست به سهولت قابل لمس و شناسائی است.

دارای شماره امنیتی فارسی در قسمت بالا سمت راست كه در مقابل اشعه ماوراء بنفش به رنگ طلایی تغییر می یابد.

همچنین دارای شماره سریال (MICR) با قابلیت كنترل ماشینی درقسمت پائین سمت چپ می باشد.

برای چاپ آرم بانك مركزی در قسمت وسط سطح چك از مركب حرارتی استفاده شده به گونه ای كه با لمس انگشتان دست و افزایش گرما طرح مذكور ناپدید و پس از سردشدن مجدد ظاهر می گردد.

طرح see through (نوع اول) در سمت چپ ایران چك عدد 500,000 در پشت و روی چك بصورت عمودی و ناقص چاپ گردیده كه با قراردادن چك در مقابل نور عدد 500,000 بطور كامل رؤیت می‌شود.

مركب ضد كپی - درطرح see through (نوع دوم) واقع در زیربارگاه حضرت امام رضا(ع) مركب نارنجی رنگ در كپی رنگی از ایران چك به رنگ قهوه‌ای كم رنگ تغییر می یابد.

** مشخصات پشت ایران چك:

در سمت چپ قسمت وسط عدد 50 بصورت نامرئی وجود دارد كه با تابش اشعه ماوراء بنفش قابل رویت است.

قسمت هایی از پشت چك در مقابل اشعه ماوراء بنفش به رنگ سبز روشن تغییر می‌یابد.

اقتصام**9141/1594



:: برچسب‌ها: دره عمیق و باریک , شهری ,
:: بازدید از این مطلب : 219
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

گزارش همزمان بی بی سی فارسی
این بخش به طور خودکار به روز می شود

**** گل برای فرانسه: فرانسه 2 اوکراین 0

دقیقه 53: جرمی منز بالاخره گل زد. بنزما در گوشه محوطه جریمه اوکراین توپ را به منز رساند و او بعد از اینکه توی سر توپ زد از لای پای مدافع اوکراین با شوتی زمینی دروازه حریف را باز کرد

**** گل برای فرانسه: فرانسه 1: اوکراین 0

دقیقه 50: رمی مدافع فرانسه یک تنه محکم به شوچنکو در درون محوطه جریمه زد و او را نقش زمین کرد می توانست فرصت خوبی باشد برای اوکراین

-یک حرکت دیگر از اوکراین و شوتی که مهاجم این تیم به خارج چارچوب زد

دقیقه 48: یک حرکت زیبا از شوچنکو یا شوت عالی از او که با فاصله ای میلیمتری از سه کنج بیرونی دروازه فرانسه به بیرون رفت

دقیقه 47: بازهم یک فرصت عالی برای جرمی منز که خراب کرد. مهاجم باشگاه پاری سن ژرمن با کرشاکوف از روسیه مسابقه گل نزدن گذاشته. اما حداقل جرمی منز ضربه ها را داخل چارچوب می زند

دقیقه 46: نخستین کرنر فرانسه در نیمه دوم

-نیمه دوم با سوت داور آغاز شد

-جان یوسفی، مریم دادخواه، احمد تاجیک و احمد اطهری ایمیل زدند. سپاس از همگی. احمد اطهری چند عکس زیبا هم برای ما فرستاده. دوستان اگر فقط و فقط عکس یا ویدیویی که خود شخصا گرفته اند را برای ما بفرستند، می توانیم از آنها در گزارش خود استفاده کنیم

-داور سوت پایان نیمه نخست را زد: اوکراین 0 فرانسه 0

-45 دقیقه وقت قانونی تمام شد و تنها 1 دقیقه وقت اضافه اعلام شد. از دوستانی که خطای ما را تذکر دادند سپاسگزاریم

دقیقه 43: یک حرکت خوب از بنزما و ارسالی خوب از او که بازیکنان دیگر فرانسه نبودند که استفاده کنند از توپ او

پوریا: آسمان دونتسک رنگ عجیبی بود، حالا می فهمم چرا اوکرینی ها در پرچمشان رنگ زرد دارند. البته بعد از تحقیق متوجه شدم که رنگ زرد نشانه‌ای از گنبدهای طلایی کلیساهای مسیحی این کشور است و رنگ آبی هم مربوط به رودخانه دنیپر است

- خبر فوری: به دلیل تاخیر در این بازی، دیدار بعدی امروز بین انگلستان و سوئد 15 دقیقه دیرتر آغاز خواهد شد

دقیقه 39: یک ارسال عالی از نصری از روی یک ضربه ایستگاهی که مکسس با ضربه سری خوب دروازه بان را به زحمت انداخت و توپ به کرنر رفت

دقیقه 37: دومین کرنر اوکراین در مقابل تک کرنر فرانسه. البته فرانسه به نسبت خطرات جدی تر را روی دروازه اوکراین خلق کرده

-چند لحظه ای است که فرانسوی ها نمی توانند توپ را از روی دروازه‌شان دور کنند. در دو مورد لوریس و بنزما به سمت دروازه اوکراین شوت زدند اما توپ سمت دیگری رفت

-لطفا نظرات خود را از طریق ای میل () و یا اس ام اس (00447786201123) برای ما بفرستید

دقیقه 34: یک فرصت عالی برای شوچنکو: یک فرار خوب انجام داد و فرصتی مناسب برای خود خلق کرد. ضربه اش هم خوب بود اما دروازه بان فرانسه هوگو لوریس توپ او را به خوبی مهار کرد 

پوریا: فرانسه امشب خیای تیزتر از بازی اول جلوی انگلستان به نظر می رسد. اما به سریع بودن جایزه نمی دهند آنها باید توپ را داخل دروازه کنند ولی فعلا جرمی منز و کریم بنزما از این کار عاجزند

-فروهر گفته بازی امشب چندان گرم نیست و دو تیم تسلط خوبی روی توپ ندارند

دقیقه 28: یک فرصت استثنایی برای فرانسه که مهاجم این تیم در یک موقعیت عالی توپ را به دستان دروازه بان کوبید. بازی به آسانی می توانست 1 بر صفر به سود فرانسه باشد

-فرانسه کم کم بازی را به کنترل خود در می آورد

دقیقه 25: جرمی منز در داخل محوطه جریمه اوکراین با یک کنترل عالی چند بازیکن اوکراین را از جریان بازی خارج کرد اما ضربه اش را بد زد و شوتش با اختلاف از بالای دروازه به بیرون رفت. در حالی که بنزما کنارش خالی بود به او پاس نداد 

-افشین  گفته: من هم با نظر همشهری و دوست خوبم آقای صبا (درباره شانس پیروزی فرانسه در این بازی) موافقم

-شوچنکو با دو گلی که در بازی قبل مقابل سوئد زد بیش از گذشته تبدیل به قهرمان هواداران میزبان شد و این مسئله برای خود او هم می تواند انگیزه بیشتری ایجاد کند

-با هر حمله اوکراین هوادران این تیم هیجان زده می شوند. همه خوب می دانیم که یک لحظه هم برای شوچنکو کافی است تا زهر خود را بریزد. فراموش نکنید که برد در این بازی صعود اوکراین به مرحله بعدی را حتمی خواهد کرد

دقیقه 16: توپ مهاجم فرانسه جرمی منز وارد دروازه اوکراین شد اما پاس ریبری وقتی به او رسید که در آفساید بود و داور به درستی گل را مردود دانست

پوریا: کلیشی، عضو باشگاه منچسترسیتی، روی بازیکن اوکراین خطای بدی کرد. داور دست به جیب شد ولی به او اخطار نداد. گمانم وقتی به سمتش می دوید یادش آمد که این مسابقه و زمین شرایط عادی ندارند و کنترل کردن تکلها آسان نیست

دقیقه 12: یک موقعیت خوب برای اوکراین که ارسال مهاجم این تیم بد بود و نتوانست شوچنکو را که در یک فضای خالی منظر توپ بود تغذیه کند

-ده دقیقه از بازی گذشته و هنوز بازیکنان به زمین پر آب ورزشگاه شهر دونتسک عادت نکرده اند. در این وضعیت بازی کردن دشوار می شود

پوریا: مطمئن هستم که هر دو مربی از بازیکنانشان خواسته اند هر جا فرصت کردند دروازه حریف را نشانه بگیرند. در این هوا کنترل شوت برای دروازه بان ها بسیار سخت خواهد بود

-صادق صبا رئیس تلویزیون بی بی سی فارسی و داریوش کریمی مجری برنامه پرگار هر دو پیش بینی کرده اند که این بازی را فرانسه می برد

-یک حمله از اوکراین که با هر حرکت آنها صدای تشویق هواداران میزبان به آسمان می رود

-در همین ابتدا کریم بنزما هم شوت خود را آزمایش کرد هم وضعیت زمین را. البته دروازه بان اوکراین در دو ضرب توپ را کنترل کرد

-بازی مجددا با سوت داور آغاز شد و از دقیقه 4 به بعد از سر گرفته شد

-ورزشگاه هنوز تکمیل نشده و تعدادی از تماشاگران هنوز به جاهای خود برنگشته اند

-بازیکنان از رختکن خارج شده و وارد زمین شدند. تیم فرانسه جلوتر آمد و لوران بلان سرمربی فرانسه طوری به آسمان نگاه کرد که گویی دیگر اعتمادی به آن بالاها ندارد

-دستگاه هایی عجیب و غریب که بیشتر شبیه سفینه هایی از فیلمهای علمی-تخیلی هستند روی زمین چمن ورزشگاه دونستک مشغول هستند: آنها جاروبرقی‌هایی هستند که آب جمع می کنند

-خبر فوری: تقریبا تا 17 دقیقه دیگر بازی از سر گرفته خواهد شد. این خبر روی صفحه دیجیتالی ورزشگاه درج شده

-زمین را بررسی کردند و به جز فسمتی که مقابل رختکن به گودال تبدیل شده بقیه جاها ظاهرا مشکلی ندارد. اما رعد و برق هنوز مسئله است و امکان اینکه  هنوز خطرناک باشد وجو دارد

-البته کم کم از شدت باران سیل آسای قبلی کم شده و داور به همرا چند کارشناس و نمایندگان بازیکنان به داخل زمین آماده اند تا وضعیت زمین را بررسی کنند

-نگرانی درباره سلامت بازیکنان دلیلی است که برای توقف بازی اعلام شده. طوفان شدیدی بود که رعد و برق های پی در پی نیز به همراه داشت و احتمال این وجود داشت که برق وارد بدنه استادیوم شود

-گزارشگر بی بی سی از ورزشگاه دون باس آره نا دونتسک می گوید که اگر قرار باشد داور تصمیم بگیرد که بازی را ادامه بدهد حداقل 40 دقیقه دیگر طول خواهد کشید

پوریا: اینکه فردا چه کسانی می توانند برای تماشای بازی به ورزشگاه بیایند هم داستانی خواهد بود. امیدواریم آنهایی که بلیت خریده بودند قبض آن را نگاه داشته باشند. راه دیگری به ذهنم نمی رسد

-جان یوسفی هم گفته ساعت بازی ها کلا اشتباه اعلام می شود در وبسایت ما. ما ساعت ها را به وقت گرینویچ (که در این فصل  با ساعت بریتانیا یک ساعت اختلاف دارد) و ساعت ایران اعلام می شود. بنابراین بازی های اول ساعت 16 به وقت گرینویچ که می شود 17 به وقت لندن انجام می شود

-تصحیح: اگر بازی به بعد موکول شود حداکثر در دو ساعت فدراسیون فوتبال دو کشور و یوفا باید به توافقی برسند که کی و چگونه بازی تکرار شود. در صورت موکول بازی به روزی به جز امروز، بازی از ابتدا و بصورت کامل انجام خواهد شد

-براندون راجرز سرمربی فصل قبل این تیم بعد از موفقیت با این تیم، جایگزین کنی دالگلیش در نیمکت هدایت لیورپول شد

-یک خبر جالب درباره لیگ برتر انگلستان: مایکل لادروب ستاره سال های گذشته تیم ملی دانمارک، بارسلونا و رئال مادرید  سرمربی باشگاه سوانزی ولز که در لیگ برتر بازی می کند شده است

-طبق قوانین یوفا اگر بازی به فردا موکول شود بازی از ابتدا انجام خواهد شد

-اداره هواشناسی اوکراین اعلام کرده که طوفان شدید حداقل تا 10 دقیقه دیگه ادامه خواهد داشت. پیش بینی چنین هوایی شده بود و فعلا صحبت از این است که اگر شرایط مهیا نشد بازی فردا انجام شود

-امیر جوادی هم به درستی تذکر داده که إجدول گروه ها در صفحه ویژه یورو اشکال دارد. سعی می کنیم هر چه زودتر این اشکال را هم برطرف کنیم

-علی تذکر داده که در گزارش دیشب ما اشکالی در اعلام ساعت بازی های امروز وجود داشته. از این بابت عذرخواهی می کنیم. بازی نخست قرار بود 16 به وقت گرینویچ و 20:30 به وقت ایران انجام شود که اکنون به دلیل بارش شدید باران متوقف شده  

-وحید از تورنتو هم گفته برد اوکراین مقابل سوئد او را شگفت زده کرده و بعید نیست در این بازی هم فرانسه را به دردسر بیاندازد چرا که دو مدافع میانی فرانسه صلابت لازم را ندارند

-سام از تورونتو گفته که فرانسه اماده ترین تیم جام بوده تا اینجا و توانایی قهرمانی دارد، اوکراین هم به دلیل میزبانی  تیم دست و پا شکسته ای نخواهد بود

-تعدادی از تماشاگران صحنه های خنده داری را زیر باران در ورزشگاه خلق می کنند

-هنوز بازی به دلیل بارش شدید باران متوقف است

-لطفا باز هم ما را از نظرات و پیشنهادات خود آگاه کنید

-در روزهای گذشته بسیاری از مخاطبان خواستار درج نتیجه لحظه به لحظه بازی بالای این صفحه شده بودند. اکنون بالای صفحه لینکی قرار دادیم ما که با کلیک بر روی آن می توانید نتیجه لحظه ای بازی و جزئیات دیگری چون میزان بالکیت توپ و تعویض ها بصورت لحظه ای در آن درج می شود

-اتفاقی غیرعادی که کمتر سابقه داشته تاکنون

-بازی با سوت داور آغاز شد اما به دلیل بارش شدید باران و رعد و برق بازی متوقف شد

- ترکیب اوکراین: پیاتف. گوسف، خاچریدی، میخالیک،سلین. یارمولنکو، تیموشوک ،نازرنکو، کونوپلیانکا. شوچنکو، وورونین

-ترکیب فرانسه: لوریس. دبوشی، رمی، مگسس، کلیشی. کابایا، دیارا. منز، نصری، ریبری. بنزما

لطفا از طریق ایمیل ()  و یا اس ام اس 00447786201123 با ما تماس بگیرید و ما را از نظرات خودتان درباره این گزارش و نیز درباره یورو 2012 آگاه کنید

سلامی دوباره. من حمید ترکمن هستم و خوشحالم که به همراه همکارم پوریا ژافره با گزارش نخستین بازی گروه چهارم بین اوکراین و فرانسه همراه شما هستیم

 



:: برچسب‌ها: شب ,
:: بازدید از این مطلب : 175
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش خبرنگار ایرنا، آیین افتتاح این مركز فرهنگی روز جمعه در كتابخانه ادبیات خارجی مسكو برگزار شد. در این مراسم، دهها نفر از شخصیت های فرهنگی و اجتماعی روسیه و ایران و ایرانشناسان و اساتید فارسی دانشگاه های روسیه شركت داشتند.

همزمان با افتتاح مركز فرهنگی ایران، شعبه بنیاد بین المللی ایرانشناسی در مسكو نیز كه از دو سال پیش فعالیت خود را در پایتخت روسیه آغاز كرده بود، به طور رسمی در ساختمان كتابخانه ادبیات خارجی مسكو آغاز به كار كرد.

در ساختمان بنیاد بین المللی ایرانشناسی هفت هزار جلد كتاب تخصصی در ارتباط با فرهنگ و تمدن ایرانی و اسلامی وجود دارد و پژوهشگران روس از امكانات این بنیاد بهره مند می شود.

'آندره بوسیگین' معاون وزیر فرهنگ روسیه در مراسم افتتاح مركز فرهنگی ایران و بنیاد بین المللی ایرانشناسی گفت: آغاز فعالیت مركز فرهنگی ایران و بنیاد بین المللی ایرانشناسی فرصت مناسبی برای مردم روسیه، پژوهشگران و ایرانشناسان این كشور برای شناخت بیشتر تمدن كهن ایران است.

وی با اشاره به روابط خوب میان ایران و روسیه گفت: گسترش همكاری های فرهنگی از راهبردهای مقامات دو كشور است و گشایش این مركز و مشاركت در برگزاری برنامه های متنوع فرهنگی از جمله برنامه ها برای گسترش همكاری های فرهنگی ایران و روسیه است.

بوسیگین با بیان اینكه 'در میان كتابهای مركز فرهنگی ایران، كتابی به زبان آلمانی در باره هفت هزار سال قدمت تمدن ایران مشاهده كردم'، اظهار داشت: افتخار می كنم كه همسایه ما دارای فرهنگ و تمدنی با چنین قدمتی است.

وی گفت: ایران مانند روسیه از اقوام مختلف تشكیل شده است و این امر، دو كشور را به یكدیگر نزدیك می كند.

معاون وزیر فرهنگ روسیه با بیان اینكه 'مركز فرهنگی ایران در ساختمان كتابخانه ادبیات خارجی مسكو كه مجموعه كتابخانه ای پیشرفته ای است، قرار دارد'، گفت: امیدوارم این امر، باعث توسعه روابط فرهنگی دو كشور شود.

'محمد باقر خرمشاد' رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نیز در این آیین گفت: اراده دو كشور ایران و روسیه گسترش همكاری ها با تكیه بر نقاط مشترك، قدمت تاریخی، نزدیكی جغرافیایی و نزدیكی مبانی و دیدگاه های دو كشور به ویژه در مقطع كنونی است.

وی گفت: در سفر به روسیه زمینه های گسترش همكاری های فرهنگی دو كشور بررسی شد و این باور وجود دارد كه روابط فرهنگی باید بیش از پیش ارتقاء یابد.

رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: جامعه نخبه روسیه استقبال بی نظیری از گشایش بنیاد بین المللی ایرانشناسی كرد و همین امر، منجر به توسعه همكاری ها بیش از گذشته خواهد شد.

'محسن حیدرنیا' رییس بنیاد بین المللی ایرانشناسی شعبه روسیه نیز گفت: همزمان با گشایش این بنیاد، پایگاه اینترنتی ایرانشناسی برای ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی به دانش پژوهان روس راه اندازی شد.

وی پژوهش های فرهنگی، بررسی نسخ خطی و اسناد آرشیوی موجود در روسیه با موضوعات ایرانشناسی و برگزاری نشست های فرهنگی و تلاش برای گسترش فرهنگ، زبان و ادبیات فارسی در روسیه را از دیگر فعالیت های بنیاد بین المللی ایرانشناسی ذكر كرد.

'ابوذر ابراهیمی' رایزن فرهنگی ایران در روسیه نیز در مراسم افتتاح مركز فرهنگی ایران گفت: توسعه روابط فرهنگی ایران و روسیه بر دوستی های فرهنگی دو كشور استوار است.

همزمان با افتتاح مركز فرهنگی ایران در مسكو و بنیاد بین المللی ایرانشناسی، نمایشگاهی از آثار هنری و صنایع دستی ایران با عنوان 'ایران در آیینه هنر' گشایش یافت.

مجموعه كتابخانه ای ادبیات خارجی مسكو از بزرگترین كتابخانه های روسیه است كه در آن 15 كشور مركز فرهنگی دارند.

اروپام/2242**518**1545



:: برچسب‌ها: دره عمیق و باریک , باند ,
:: بازدید از این مطلب : 185
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor
هواداران تیم ملی جمهوری ایرلند

هواداران تیم ملی جمهوری ایرلند پیش از مسابقه این تیم با اسپانیا روی نیمکت در کنار پیرزنی لهستانی نشسته‌اند

اسپانیا در یک بازی کاملا یکطرفه ۴ بر صفر جمهوری ایرلند را شکست داد و دوباره خود را به عنوان اصلی‌ترین شانس قهرمانی به رخ حریفان کشید.

اسپانیا که در دومین بازی روز پنجشنبه ۱۴ ژوئن (۲۵ خرداد) با جمهوری ایرلند روبرو شده بود با گل‌های فرناندو تورس (۴ و ۷۰)، داوید سیلوا (۴۹) و سسک فابرگاس (۸۳) پیروز شد.

جمهوری ایرلند که در بازی اول هم ۳ بر یک به کرواسی باخته بود، با این شکست نخستین تیمی شد که از تورنمنت حذف شده است. اسپانیا در این دیدار ۷۸ درصد مالکیت توپ را در اختیار داشت و بازیکنان این تیم ۸۵۹ پاس به یک دیگر دادند که بالاترین رکورد تاریخ جام ملت‌ها محسوب می‌شود.

اسپانیا بر خلاف بازی قبلی، فرناندو تورس را از ابتدا در ترکیب قرار داده و به جای او سسک فابرگاس را بر نیمکت نشانده بود. تورس که در یک سال اخیر برای مدت زیادی در تیم باشگاهی‌اش چلسی و تیم ملی اسپانیا عملکرد ضعیفی داشت، در اواخر فصل گذشته به شرایط آرمانی خود نزدیک شد و در آستانه جام ملت‌های اروپا دوباره به تیم ملی اسپانیا دعوت شد.

تورس بعد از اینکه دو گل در این بازی زد در دقیقه ۷۴ با فابرگاس تعویض شد.

فرناندو تورس

فرناندو تورس دو گل از چهار گل اسپانیا را در بازی مقابل جمهوری ایرلند به ثمر رساند

این باخت سنگین‌ترین شکست تاریخ جمهوری ایرلند در مسابقات رسمی است. با وجود اینکه بازیکنان ایرلند در این بازی کاملا ناتوان از رویارویی با اسپانیا بودند و شکست سنگینی را نیز متحمل شدند، هواداران پرشمار این تیم در آخرین لحظات این بازی بازیکنان را مورد تشویق قرار دادند.

دومین تساوی برای ایتالیا

در بازی نخست روز پنجشنبه دو تیم ایتالیا و کرواسی مسابقه دادند که تلاش دو تیم یک تساوی یک بر یک را به ارمغان آورد. ایتالیا که در بازی نخست خود اسپانیا را متوقف کرده بود، با شیوه‌ای کاملا تهاجمی بازی را آغاز کرد و فرصت‌های متعددی را توسط ماریو بالوتلی و آنتونیو کاسانو روی دروازه کرواسی خلق کرد.

اما تک گل این تیم را آندرئا پیرلو در دقیقه ۳۹ و از روی یک ضربه ایستگاهی به ثمر رساند و ایتالیا را ۱ بر صفر پیش انداخت. نیمه نخست با همین نتیجه به پایان رسید اما کرواسی نیمه دوم را تهاجمی‌تر آغاز کرد و حملات زیادی را روی دروازه ایتالیا تدارک دید.

گرچه ایتالیا هم چند موقعیت در نیمه دوم داشت اما کرواسی نمایش بهتری داشت. ماریو مندزوکیچ در دقیقه ۷۲ توپ ارسالی روی دروازه ایتالیا را کنترل کرد و با ضربه‌ای پرقدرت دروازه جان لوئیجی بوفون را باز کرد.

نتیجه ۱ بر ۱ تا انتها پابرجا ماند تا هر دو تیم با یک امتیاز از این بازی به استقبال آخرین دیدار این گروه بروند.

در حال حاضر اسپانیا و کرواسی با ۴ امتیاز در رده‌های اول و دوم قرار دارندو ایتالیا با ۲ امتیاز در در جایگاه سوم است.

در صورتیکه در بازی‌های آخر، اسپانیا با کرواسی مساوی کند و ایتالیا جمهوری ایرلند را ببرد، هر سه تیم اسپانیا، کرواسی و ایتالیا ۵ امتیازی خواهند شد و تکلیف تیم‌های صعود کننده را نتایج بازی‌های رودرو و یا تفاضل گل تعیین خواهد کرد.

روز جمعه ۱۵ ژوئن (۲۶ خرداد) دو بازی از گروه سوم این رقابت‌ها انجام خواهد شد. ابتدا اوکراین و فرانسه از ساعت ۱۶ به وقت گرینویچ (۱۸:۳۰ به وقت ایران) و سپس انگلستان و سوئد از ساعت ۱۸:۴۵ به وقت گرینویچ (۲۳:۱۵ به وقت ایران) مسابقه خواهند داد.



:: برچسب‌ها: زرد , باغ ,
:: بازدید از این مطلب : 167
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 26 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor


:: برچسب‌ها: حیوانات , کانادا ,
:: بازدید از این مطلب : 182
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 26 خرداد 1391 | نظرات ()