نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش یک مجله معتبر اقتصادی، ثروتمندترین زن جهان نه اپرا وینفری است و نه ملکه الیزابت دوم و نه حتی لیلین بتانکور، مالک کمپانی لوئرال است، بلکه زن معدن دار نه چندان شناخته شده ای در استرالیاست؛ جینا راینهارت.

هنگامی که از او درباره مفهوم زیبایی پرسیده شد او حتی به گردنبند مرواریدی که اغلب به گردن دارد، اشاره نکرد، حتی چیزی از چشم انداز اخرایی رنگ مزرعه زیبا و وسیعی که در شمال غربی استرالیا دارد، نگفت.

اما در عوض درباره عنصری نه چندان دوست داشتنی که خانواده او را ثروتمند کرد و حفره هایی در زمین که آن عنصر از آنها استخراج می شود، صحبت کرد؛ "زیبایی یعنی معدن آهن"

وقتی لنگ هنکاک، پدر او، یکی از بزرگترین منابع آهن در جهان را در دهه ۱۹۵۰ کشف کرد، به دلیل کمبود منابع این فلز، صادرات آهن از استرالیا ممنوع بود. اما بعدها صادرات صدها هزاران سنگ آهن هر لحظه بر دارایی های او افزود.

اما هنکاک ها تنها کسانی نبودند که از درآمد حاصل از این معدن سود می بردند. جینا راینهارت معتقد است کشف پدرش سود زیادی نصیب استرالیا نیز کرده است.

راینهارت با داشتن ثروتی حدود ۲۹ میلیارد دلار از ثروتمندترین زن استرالیا به ثروتمندترین زن آسیا و حتی به اعتقاد بسیاری به ثروتمندترین زن جهان تبدیل شده است.

جینا راینهارت

  • جورجینا هنکاک، متولد ۱۹۵۴ در پرت، دانش آموخته در سیدنی
  • پدرش پیش از تولد او معدن سنگ آهنی در غرب استرالیا کشف کرد.
  • در سال ۱۹۸۳ با وکیلی به نام فرانک راینهارت ازدواج کرد.
  • پدرش در سال ۱۹۹۲ فوت کرد و او کنترل شرکت را در اختیار گرفت.
  • مطلقه است و چهار فرزند دارد.

به گزارش بی آر دبلیو، مجله اقتصادی استرالیا، او اکنون ثروتمندترین زن جهان است و سیتی گروپ پیش بینی کرده که به زودی ثروت او به بالای ۱۰۰ میلیارد دلار می رسد و در صدر فهرست ثروتمندترین مردم دنیا قرار می گیرد.

گفته می شود که که در ثانیه ۶۰۰ دلار بر ثروت او افزوده می شود.

او از اینکه معدن داری نامیده شود که ثروتش را به ارث برده، متنفر است و خود را بازرگان خود ساخته ای می داند که پس از مرگ پدرش در سال ۱۹۹۲ در کمپانی‌اش تغییر به وجود آورد.

در کنار معدن داری، او سهامدار عمده "کانال ۱۰"، یکی از سه شبکه بزرگ تلویزیونی در استرالیاست و همچنین بزرگترین سهامدار فیرفکس مدیا، دومین ناشر بزرگ روزنامه های بزرگ استرالیا نیز هست. هر چند، هفته پیش، سهمش در این شبکه کمی کاهش یافت.

فیرفکس مدیا ناشر سه روزنامه سیدنی مورنینگ هرالد، ملبورن ایج و استرالین فایننشال ریویو، از پرخواننده ترین روزنامه های استرالیاست و این نگرانی در میان روزنامه نگاران این روزنامه ها وجود دارد که او قصد دارد با توجه به دیدگاه های راست گرایانه خود خط مشی این روزنامه ها را تغییر دهد.

تمام زندگی او کمپانی اش (هنکاک پراسپکتینگ) است. او سرگرمی ها و علایق کمی خارج از کارش دارد و برخلاف بسیاری از ثروتمندان جهان اهل داشتن تابلوهای نقاشی، اسب‌دوانی و هواپیمای شخصی نیست.

راینهارت تحت تاثیر پدرش بود

او به خاطر کار شبانه روزی اش معروف است. خصومت های شخصی اش افسانه ای شده و بسیاری از کسانی که با آنها درگیری داشته، اطرافیانش بوده اند از جمله پدرش، شریک تجاری اش، همسر اولش، مادر شوهر فیلیپینی اش و حالا سه فرزندش.

تکلیف بسیاری از درگیری های او در دادگاه مشخص شده است. یک بار به گزارشگری گفته بود که مهمترین چیز زندگی اش کمپانی اش است و "هیچ چیزی نمی تواند بر سر راه آن قرار گیرد".

مانند پدرش مخالف کمپین های محیط زیستی است و دیدگاه های سیاسی اش همواره تلفیقی از محافظه کاری و طرفداری از آزادی های فردی بوده است.

یکی از نخستین قهرمانان زندگی اش، مارگارت تاچر، بانوی آهنین بریتانیا بود. پس از دیدار و صرف نهار با او در سال ۱۹۷۷ بود که شیوه لباس پوشیدنش را تغییر داد، مدل موی دیگری انتخاب کرد و خود را آرایش کرد.

او اعتقادی به تغییرات اقلیمی ندارد و عقایدش به نظرات کریستوفر منکتون، ویسکونت بریتانیایی نزدیک است. در ژوئیه سال گذشته منکتون در یک سخنرانی در بزرگداشت لنگ هنکاک در پرت گفت که "استرالیا نیاز به یک فاکس نیوز (شبکه خبری تلویزیونی متعلق به روپرت مرداک با دیدگاه های دست راستی) دارد که توسط افرادی فوق العاده ثروتمند راه اندازی شده باشد."

راینهارت در آن جلسه حضور نداشت اما بسیاری براین باورند که منظور منکتون از "افراد فوق العاده ثروتمند" راینهارت بوده است. وقتی ویدئوی سخنان منکتون بر روی اینترنت منتشر شد، حدس و گمان برای تلاش راینهارت برای پیاده کردن استراتژی "فاکس نیوزی" در استرالیا افزایش یافت.

دیگر زنان ثروتمند جهان

  • کریستی والتون، بیوه جان، فرزند سام والتون بنیانگذار وال-مارت
  • لیلین بتانکور، دختر اوژن شوئلر، بنیانگذار کمپانی محصولات آرایشی لوئرال
  • جوانا کوانت، همسر سوم مدیری که ب ام و را نجات داد
  • اپرا وینفری، مجری تلویزیون

به نقل از یکی از اطرافیان راینهارت گفته شده که او در اوایل سال جاری با مرداک دیدار کرده بود و بخشی از گفت و گوی آن دو درباره فاکس نیوز بوده است.

این نگرانی وجود دارد که با توجه به اینکه ۷۰ درصد از نشریات استرالیایی متعلق به امپراتوری مرداک است و ۳۰ درصد باقیمانده در اختیار فیرفکس است، تکثرگرایی رسانه ها در استرالیا از بین برود.

ارزش سهم ۱۶۵ میلیون دلاری راینهارت در "کانال ۱۰" استرالیا که گفته می شود نصف شده و همچین حذف ۱۹۰۰ موقعیت شغلی در فیرفکس نشان از آن دارد که سرمایه گذاری رسانه ای راینهارت از نظر مالی چندان پر منفعت نبوده و این سرمایه گذاری صرفا در راستای تاثیرگذاری سیاسی بوده است.

با وجود اینکه این رقم بسیار چشمگیر به نظر می رسد، اما نسبت به دارایی او چیزی نیست. یکی از اطرافیان او اخیرا به من گفت او همان استراتژی ثروتمندان دیگر را دارد -که هواپیمای خصوصی و یا قایق های تفریحی می خرند - او نیز بیش از ۱۰ درصد از دارایی اش را سرمایه گذاری نمی کند.

در ادامه تلاش جینا راینهارت برای تاثیرگذاری در رویدادهای استرالیا، او دو سال پیش به مقابله با سیاست های دولت کارگر برای افزایش مالیات بر درآمد صنعت معدن برخاست.

برخلاف معمول، برای زنی که دوست دارد از پشت صحنه تاثیرگذار باشد، او با شعار "مالیات را قطع کنید" به جنگ با کوین راد، نخست وزیر وقت رفت.

دیدار با ملکه الیزابت دوم در پرت

چند هفته بعد جولیا گیلارد، جایگزین راد شد و بلافاصله اعلام کرد که مالیات معادن افزایش نخواهد یافت.

او علاوه بر تاثیرگذاری، برای حفظ کنترل کامل بر روی کمپانی اش قاطع است. در حال حاضر او بر حقوقی که لنگ هنکاک برای نوه هایش در نظر گرفته با سه فرزند از چهار فرزندش دعوایی حقوقی دارد. قدرالسهم بنیاد خانوادگی هنگاک که بخشی از مالکیت کمپانی را در اختیار دارد، قرار است تا پایان سپتامبر (هنگامی کوچکترین فرزند او ۲۵ ساله می شود) مشخص شود. اما گفته می شود که راینهارت تلاش می کند که این تاریخ را به تعویق بیاندازد تا فرزندانش تا سال ۲۰۶۸ سهمی از کمپانی نداشته باشند.

او که مصمم است همچنان کنترل انحصاری کمپانی را در اختیار داشته باشد، به فرزندانش هشدار داده که در صورتیکه خواسته او را نپذیرند، نابودشان می کند.

"امضا کنید وگرنه فردا ورشکست می شوید، زمان در حال سپری شدن است، فقط یک ساعت تا ورشکستی و نابودی کامل مانده است" این بخشی از ای میل تهدیدآمیزی است که او خطاب فرزندانش نوشته است.

او به فرزندانش گفته در صورتیکه کاری به کار کمپانی نداشته باشند، پول زیادی می دهد تا طرح های دیگری را دنبال کنند. پس آنچه او به دنبال آن است بیش از آنکه پول باشد، کنترل است.

کارشناسان می گویند برخورد سلطه‌جویانه جینا راینهارت می تواند در استراتژی رسانه ای او نیز کاربرد داشته باشد و این راهی است که پولدارترین فرد تاریخ استرالیا پیش گرفته است.



:: برچسب‌ها: معماری ,
:: بازدید از این مطلب : 100
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

ارنست بورگناین حدود شصت سال فعالیت سینمایی و تلویزیونی داشت

ارنست افرون بورگناین بازیگر سینما و تلویزیون آمریکا که به خاطر ایفای نقش در فیلم مارتی در سال ۱۹۵۵ برنده جایزه اسکار شده بود، بعد از ۶۰ سال فعالیت کاری، درگذشت.

آقای بورگناین، ۹۵ ساله به دلیل نارسایی کلیوی، در بیمارستان لس آنجلس در حالی که خانواده اش کنارش بودند، در گذشت.

خانواده این هنرپیشه هالیوود در اطلاعیه ای که به مناسبت مرگ او منتشر کردند اعلام کردند که وضعیت جسمانی او تا قبل از اینکه به این بیماری کلیوی مبتلا شود، بسیار خوب بوده و مشکلی نداشته است.

فیلمهای جانی گیتار(نیکلاس ری)، وراکروز(رابرت آلدریچ)، در جستجوی پناهگاه(نیکلاس ری) و روز بد در بلک راک(جان استرجس) از جمله فعالیت های مهم سینمایی آقای بورگناین در دههٔ ۵۰ محسوب می شود.

او در فیلم مارتی (۱۹۵۵) ساخته دلبرت مانبر که جایزه اسکار بهترین بازیگر نقش اول مرد را برایش به ارمغان آورد در نقش قصابی مهربان ظاهر شد و در دریافت این جایزه از کسانی چون فرانک سیناترا پیشی گرفت.

این فیلم در آن سال توانست سه جایزه اسکار دیگر یعنی جایزه بهترین فیلم، بهترین کارگردانی و بهترین فیلمنامه و نخل طلای کن را نیز بگیرد.

سه مرد شجاع (۱۹۵۶)، وایکینگ‌ها (۱۹۵۸)، باراباس (۱۹۶۱)، پرواز بر فراز فونیکس (۱۹۶۵)، دوازده مرد خبیث (۱۹۶۷) و این گروه خشن (۱۹۶۹) از سایر فیلمهایی هستند که ارنست بورگناین در آنها ایفای نقش کرده است.

آخرین فعالیت آقای بورگناین حضور در یک سریال تلویزیونی آمریکایی در سال ۲۰۰۹ بود.



:: برچسب‌ها: اسپانیا ,
:: بازدید از این مطلب : 132
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

اعلام محمد مرسی رییس جمهور اسلامگرای مصر برای تشكیل مجدد پارلمانی كه دو روز پیش از اعلام نتایج ریاست جمهوری به وسیله ژنرال های شورای نظامی و با بیانیه مكمل قانون اساسی منحل اعلام شد از نظر بسیاری چالش طلبی آشكاری با این پیام برای طرف های داخلی و خارجی بود كه مرسی خود را برای مبارزه با بازماندگان مبارك و تحقق اهداف انقلاب آماده كرده است. اقدامی كه با حمایت اكثریت چهره های انقلابی در داخل مصر و همچنین انتقاد برخی طرف های دیگر روبرو شد. این تصمیم با عبارت های مختلفی در داخل مصر تعبیر شد. بعضی شخصیت های مردمی آن را قانونی، در راستای اهداف انقلاب، مبارزه طلبانه و در جهت كاهش اختیارات بی حد و حصر نظامیان و اولین تصمیم مستقل رییس جمهور مصر دانستند و برخی دیگر این اقدام را غیرقانونی خواندند و حتی خواهان كودتا از سوی نظامیان شدند!

خبرگزاری رسمی الشرق الاوسط مصر پیش تر در خبری اعلام كرد كه محمد مرسی رییس جمهور مصر روز یكشنبه دستور لغو انحلال پارلمان و بازگشایی مجدد آن را صادر كرد و در همین ارتباط شورای نظامی جلسه ای فوق العاده را برگزار كرده است.

این خبرگزاری گزارش داد، مرسی دستوری را صادر كرده كه بر مبنای آن دستور شماره 350 سال 2012 كه پارلمان را منحل اعلام كرده بود از روز جمعه 15 ژوئن ملغی می شود و پارلمان منتخب مجددا كار خود را بر اساس وظایف مذكور در ماده 33 بیانیه قانون اساسی صادره در تاریخ 30 مارس 2011 از سر می گیرد.

**بمب سیاسی مرسی

---------------------------

پایگاه خبری میدل ایست آنلاین این دستور مرسی را 'مبارز طلبی مرسی در برابر نظامیان' نامید.

روزنامه السفیر لبنان نیز با این تیتر به پوشش خبر پرداخت: مرسی بمبی قانونی را منفجر كرد و شورای نظامی برای مقابله آماده می شود. 'بمبی سیاسی كه بر غبارآلود بودن چشم انداز آینده مصر افزود.'

'نجاد البرعی' یكی از فعالان حقوقی مصر به روزنامه السفیر گفت: آنچه رخ داد در واقع كودتایی علیه شورای نظامی تلقی خواهد شد و ژنرال(طنطاوی رییس شورای عالی نظامی) سكوت نخواهد كرد. ما در آینده بحران شدیدی را شاهد خواهیم بود.

عمرو موسی دبیركل سابق اتحادیه عرب و نامزد انتخابات ریاست جمهوری اخیر مصر نیز تصریح كرد كه تصمیم رییس جمهور برای بازگرداندن پارلمان منحل شده می تواند باعث 'مبارزه ای سیاسی و وارد كردن كشور به بحران بزرگ' شود.

وی افزود كه تصادم و برخورد بین قوای كشور به نفع ثبات و بازسازی مصر نیست.

ممدوح حمزه دبیر شورای ملی سابق انتقادهای شدیدتری را متوجه مرسی كرد و گفت: اتفاقی كه افتاد كودتایی اخوانی بود كه جز با كودتای نظامی نمی توان با آن مقابله كرد. وی بازگشایی پارلمان را در شرایطی كه دولت و نخست وزیر تعیین نشده اند مسخره توصیف كرد. حمزه همچنین خواستار عزل مرسی، راه ندادن او به كاخ ریاست جمهوری و محاكمه او به اتهام تعدی به قوه قضاییه شد.

محمد البرادعی رییس و موسس حزب الدستور مصر نیز از این تصمیم مرسی انتقاد كرد و گفت: تصمیم قوه مجریه برای بازگرداندن پارلمان، دخالت در قوه قضاییه است و مصر را وارد برزخ قانون اساسی و جدال بین قوا می كند.

**حمایت از اقدام قانونی مرسی

------------------------------------

از سوی دیگر موافقان این اقدام، از منظری انقلابی تصمیم مرسی را كاملا قابل دفاع می دانند.

عصام العریان معاون رییس حزب آزادی و عدالت شاخه سیاسی اخوان المسلمین به رسانه های مصری گفته است: تصمیم دكتر محمد مرسی برای بازگشایی پارلمان حاكی از تاكید وی بر اراده مردم و احترام به حكم قانون اساسی است.

'احمد مكی' معاون سابق رییس دادگاه رسیدگی به تخلفات بر این باور است كه تصمیم محمد مرسی در لغو انحلال پارلمان ' صحیح، قانونی و سیاسی' است.

به گزارش روزنامه المصری الیوم، مكی تاكید كرد كه 'مرسی رییس جمهوری منتخب و برخاسته از دل انقلاب است.'

مكی به این روزنامه مصری می گوید: تصمیم مرسی برای لغو انحلال پارلمان به منزله لغو بیانیه مكمل قانون اساسی است، زیرا مرسی رییس جمهوری منتخب با اراده مردمی است كه دستوری برخاسته از شورای نظامی غیرمنتخب را متوقف كرده است.

مكی توضیح داد كه 'عضویت همه اعضای پارلمان حتی یك سوم كرسی های انفرادی هم صحیح است' وی افزود: 'زیرا براساس ماده 40 بیانیه قانون اساسی تنها دادگاه رسیدگی(به تخلفات) این حق را دارد كه صحت عضویت این افراد را رد یا تایید كند از این رو اعضای مجلس می توانند فورا در پارلمان گردهم آیند و كار خود را به شكل طبیعی دنبال كنند تا دادگاه رسیدگی تصمیم خود را درباره یك سوم محل اختلاف (كرسی های انفرادی) اعلام كند.

عضو ارشد سابق در دستگاه قضایی مصر خطاب به شورای نظامی گفت: لطفا برو! قدرت اكنون در دست مردم مصر و اراده آزاد آنان است.

احمد مكی تاكید كرد: گمان می كردم مرسی نیز مانند عصام شرف تسلیم سلطه نظامیان شود، اما او مانند رییس جمهوری منتخب برخاسته از دل انقلاب عمل و شورای نظامی را وادار به رفتن كرد.

وی اضافه كرد: این شورای نظامی است كه باید به قانون اساسی و مردم التزام خود را نشان دهد و بگذارد پارلمان كار قانونی خود را انجام دهد.

دكتر 'علا الاسوانی' عضو موسس حزب الدستور نیز بر خلاف نظر البرادعی رییس این حزب اقدام مرسی را ستود و تصریح كرد: قدرت قانونگذاری مخصوص نمایندگان ملت است نه ژنرال های نظامی و تصمیم بازگرداندن پارلمان منتخب اولین گام در راه صحیح بود.

او در صفحه توییتر خود از 'كسانی كه برای حاكمیت قانون می گریند' انتقاد كرد و به آنان یادآوری كرد كه 'شورای نظامی اساسا حقی برای صادر كردن بیانیه مكمل قانون اساسی نداشت و این مورد اجماع اساتید قانوندان است.' الاسوانی خواستار' اندكی انصاف ورزی از سوی این افراد' شد.

این حقوقدان مصری افزود: آیا كسانی كه در زمان تجاوز شورای نظامی به همه قوانین در یك سال و نیم گذشته خواب بودند اكنون تازه بیدار شده اند تا به اولین تصمیم مستقل رییس جمهور منتخب اعتراض كنند؟

الیوم السابع مصر گزارش داد، عبدالمنعم ابوالفتوح نامزد اسلامگرای انتخابات ریاست جمهوری مصر نیز تاكید كرد كه بیانیه مكمل قانون اساسی شورای نظامی غیر قانونی بود و این شورا در را به روی شكستن دولت قانون با بیانیه خود باز كرد.

علاوه بر اخوان المسلمین تعدادی از گروه های انقلابی بزرگ مصر از جمله ائتلاف ملی انقلاب، حركت انقلابی 6 آوریل، حزب سلفی النورو سایر جریان های اسلامگرا متشكل از 12 ائتلاف با صدور بیانیه هایی جداگانه از اقدام محمد مرسی در بازگشایی پارلمان مردمی تقدیر كردند و اقدام مذكور را نجات كشور از دست نظامیان نامیدند.

پژوهش**9241**9123



:: برچسب‌ها: دوچرخه , ماکرو , به من ,
:: بازدید از این مطلب : 125
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

شمارش آرای انتخابات ریاست جمهوری در مكزیك به پایان رسیده و 'انریكه پینیا نیه تو' پیروز این دوره مشخص شده است، اما هواداران 'آندرس مانوئل لوپز اوبرادور' نامزد چپگرا و نفر دوم انتخابات به خیابان‌ها آمده‌ و با شعارهای 'ما رییس جمهور منتخب شده با پول و حمایت رسانه نمی خواهیم'، 'حزب پی آر آی كنار برو' نسبت به تقلب در این انتخابات اعتراض كردند.

مخالفین همچنین اعلام كردند كه 'پینیا نیه تو' با علم به نیازهای مادی مردم مكزیك، اقدام به خرید رای آنان به ازای كارت خرید از فروشگاه كرده است.

سایت خبری رسمی مكزیك 'ملانیو' 7 ژوئیه(17 تیر) در گزارش مربوط به انتخابات نوشت: براساس آخرین اعلام موسسه فدرال انتخابات مكزیك 'ایف'، شمارش 99.92 درصد آرا نشان داد كه 'انریكه پینیا نیه تو' موفق به كسب 38.22 درصد آرا یعنی 19 میلیون و 213 هزار رای از 50 میلیون جمعیت رای دهنده شد و پس از وی، 'آندرس مانوئل لوپز' با 31.59 درصد آرا (15 میلیون و 890 هزار رای) و 'جوزفینا وازكز' با 25.39 درصد(12 میلیون و 775 هزار رای) و 'گابریل كوآدری' با 2.29 درصد آرا(1 میلیون و 150 هزار رای) به ترتیب در جایگاه بعدی قرار گرفتند، اما با تمام آمارهای ارائه شده توسط موسسه فدرال انتخابات مكزیك و پس از گذشت یك هفته از برگزاری انتخابات، هنوز نمی توان 'پینیا نیه تو' كه بیشترین آرا را كسب كرده است، رییس جمهور منتخب نامید.

این سوالی است كه بخش آمریكای لاتین شبكه بی بی سی نیز آن را مطرح كرده و در تیتر خبری خود نوشت: مكزیك در یك پارادوكس انتخاباتی به سر می برد و این وضعیت نظام انتخاباتی برای بسیاری از مردم مكزیك تعجب برانگیز و بسیار پیچیده است.

'لوپز اوبرادور' كاندیدای چپ‌گرای انتخابات ریاست‌جمهوری مكزیك نیز علاوه بر اینكه نتایج انتخابات را ناعادلانه خواند، اظهار داشت مداركی در اختیار دارد كه نشان دهنده خرید آراء و حمایت از كاندیدایی مشخص از سوی رسانه ها است.

بنا به گزارش 'ملانیو'، 'لوپز اوبرادور' در روز شنبه 7 ژوئیه (17 تیر) در یك كنفرانس خبری در پایتخت مكزیك سخن می گفت، با 'كثیف' خواندن انتخابات روز یكشنبه اول ژوئیه اظهار داشت: ما نمی‌توانیم نتایجی كه با تقلب اعلام شده را بپذیریم و ادعا كرد كه حزب رقیبش میلیون‌ها پزو برای خرید رای هزینه كرده و رسانه‌ها به طور چشمگیر به نفع رقیبش فعالیت كرده‌اند.

وی همچنین تاكید دارد كه از مجموع 143 هزار مركز اخذ رایی كه مورد بررسی تیم او قرار گرفته در 113 هزار مركز بی‌نظمی و تخطی از قوانین مشاهده شده است.

یك مقام بلندپایه دفتر انتخاباتی 'جوزفینا وازكز موتا' از حزب حاكم مكزیك نیز اعلام كرد كه حزب انقلاب بنیادی برای پیروزی 'نیه تو' در انتخابات ریاست جمهوری پانصد میلیون دلار هزینه كرده است و این خود یك مشكل است چرا كه هر نامزد كه توانایی مالی بیشتری دارد می تواند آراء انتخاباتی را خریداری كند.

سایت خبری رسمی كلمبیا 'ال پاییس' نیز با محور قرار دادن اعتراضات به جرائم انتخاباتی در مكزیك، در گزارش خبری خود از اعتراضات خیابانی ده ها هزار نفر از جوانان عضو جنبش 'من 132 هستم' خبر داد و نوشت: این گروه جوانان با راهپیمایی منظم و مسالمت آمیز و با شعار پینیا كنار برو و با اشاره به برنده شدن مجازی وی در انتخابات از وی خواستند تا از قدرت كناره گیری كند.

این گروه همچنین با منتشر كردن پیام هایی، از موسسه فدرال انتخابات سئوال كردند كه چه كسی به شما شمارش را آموزش داده و تقاضای لغو یا به دور دوم كشاندن انتخابات كردند.

آنان در توجیه این خواسته خود اعلام كردند كه فراموش نكنید كه تنها 60 درصد مردم به پای صندوق های رای رفته اند و تنها 38 درصد از آنان به پینیا نیه تو رای داده اند كه این بدین معناست كه وی تنها منتخب كمتر از 30 درصد جمعیت 80 میلیون رای دهنده در مكزیك می باشد، درحالیكه در قانون انتخابات كشورهای دموكراتیك و پیشرفته، عدم كسب بیش از 50 درصدی آرا به منزله رفتن به مرحله دوم می باشد. این گروه از طریق شبكه های اجتماعی و اینترنتی به سرعت رشد كرده و شدیدا مخالف پینیا نیه تو می باشند.

حزب منتخب مردم در مكزیك كه پیشتر نیز به مدت 71 سال قدرت را در اختیار داشت با چهره جدیدی رسما از اول دسامبر 2012 كار خود را آغاز می كند. براساس قانون اساسی مكزیك، مدت دوران ریاست جمهوری 6 سال است و هر شخص تنها می تواند برای یك دوره انتخاب شود.

در سال 2006 'لوپز اوبرادور' در انتخابات ریاست جمهوری شركت كرد، اما با اختلاف كمتر از یك درصد رقابت را به فیلیپه كالدرون رئیس جمهور كنونی، واگذار كرد. پس از این انتخابات تظاهراتی گسترده در مكزیكوسیتی به راه افتاد كه بیش از یك ماه به طول انجامید.

پژوهش**ف.د**1732**9123



:: برچسب‌ها: عشق ,
:: بازدید از این مطلب : 73
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش ایرنا، مجتمع مسكونی موسوم به 'برج فردویگ' واقع در شرق لندن یكی از ساختمان هایی است كه پشت بام آن توسط وزارت دفاع انگلیس به عنوان محل استقرار موشك های زمین به هوا انتخاب شده است.

وزارت دفاع انگلیس هفته گذشته اعلام كرد كه طرح استقرار موشك های زمین به هوا در مناطق مختلف لندن تایید شده است و این موشك ها پیش از آغاز بازیهای المپیك در شش نقطه مستقر خواهند شد.

وزارت دفاع انگلیس می گوید محل استقرار این موشك ها پس از چند ماه تحقیق و بررسی انتخاب شده است تا بهترین پوشش امنیت هوایی را برای دهكده بازیها فراهم كند. ساكنان 'برج فردویگ' تاكید دارند كه هیچ گونه مشورتی با آنان در این باره صورت نگرفته و رضایت ساكنان جلب نشده است.

'مارك ویلرز' و 'مارتین هاو' دو تن از وكلای قانونی معترضان به استقرار موشك در مناطق مسكونی لندن، امروز در جلسه مقدماتی دادگاه تاكید كردند كه استقرار موشك در یك مجتمع مسكونی اقدامی غیرمسئولانه و خطرناك است و حتی ممكن است این مجتمع را به هدفی بالقوه برای تروریست ها تبدیل كند.

آنان تاكید كردند كه بر اساس كنوانسیون حقوق بشر اتحادیه اروپا، استقرار موشك بر فراز یك ساختمان مسكونی ناقض حریم خصوصی شهروندان و حقوق انسانی ساكنان مبنی بر ضرورت برخورداری از یك محل زندگی امن و آرام، می باشد.

آقای هاو خطاب به قاضی دادگاه عالی لندن گفت: واقعا غیرقابل باور است كه مقامات نظامی فكر می كنند قرار دادن تجهیزات پیشرفته نظامی نظیر موشك در یك مجتمع مسكونی كه زن و بچه در آن زندگی می كنند، بدون اشكال و قابل پذیرش است... این كار مثل مخلوط كردن آب و روغن است كه هیچ گونه سازگاری با هم ندارند.

'دیوید فورسدیك' وكیل وزارت دفاع نیز در جلسه دادگاه اظهارات وكلای شاكیان را رد كرد و گفت: وزارت دفاع، سازمان های امنیتی و پلیس تاكید كرده اند كه هیچ گونه تهدید تروریستی علیه ساكنان 'برج فردویگ' وجود ندارد.

وی افزود: طرح استقرار موشك های زمین به هوا در چارچوب امنیت ملی كشور و به منظور مقابله با تهدیدات احتمالی صورت می گیرد و كاملا مشروع می باشد... وزارت دفاع موظف به جا به جا كردن ساكنان ساختمان و یا پرداخت غرامت به آنها نیست.

در همین حال برخی از منابع خبری در انگلیس از جمله روزنامه گاردین به نقل از ژنرال 'نیك پاركر' از فرماندهان ارشد نیروی زمینی ارتش نوشتند كه طرح استقرار موشك های زمین به هوا در جلسه كمیته ویژه المپیك در كابینه انگلیس كه به ریاست نخست وزیر تشكیل شد، به تصویب رسیده است.

این فرمانده نظامی گفته است كه وزیر دفاع می تواند دستور ساقط كردن هر هواپیمای غیرمجازی را در ایام برگزاری المپیك صادر كند.

دادگاه عالی لندن روز سه شنبه نظر خود را در مورد اینكه آیا شكایت ساكنان 'برج فردویگ' قابل رسیدگی می باشد یا نه؟ اعلام خواهد كرد.

طرح استقرار موشك های زمین به هوا در مناطق مسكونی لندن از همان ابتدا با جنجال های زیادی همراه بوده و بسیاری از مردم بویژه در مناطق شرقی لندن با اجرای این طرح مخالفت كرده اند.

هفته گذشته همچنین صدها نفر از فعالان مدنی و ساكنان منطقه شرق لندن در اعتراض به طرح استقرار موشك های زمین به هوا در مناطق مسكونی، دست به تظاهرات اعتراض آمیز زدند.

توماری با بیش از هزار امضاء نیز از سوی ساكنان یكی از مناطقی كه قرار است موشك در آنجا مستقر شود، امضاء شده كه در آن بر ضرورت تعطیلی این طرح تاكید شده است.

وزارت دفاع انگلیس علاوه بر استقرار موشك همچنین ناو 'ایچ ام اس اوشین'، یكی از كشتی های جنگی بزرگ خود را كه مجهز به اسكادران بالگرد هم می باشد، در طول برگزاری مسابقات المپیك در رودخانه تیمز لندن مستقر خواهد كرد.

هواپیماهای جنگنده تایفون نیروی هوایی نیز در ایام بازیهای المپیك در پایگاه هوایی 'نورثهولت' لندن در حالت آماده باش بسر خواهند برد.

بازیهای المپیك 2012 كمتر از سه هفته دیگر در منطقه استراتفورد واقع در شرق لندن افتتاح می شود و مقامات انگلیسی سرمایه گذاری هنگفتی را در امور امنیتی این بازیها كرده اند.

دولت انگلیس دو ماه پیش به مدت یك هفته تمرین های امنیتی گسترده ای را با حضور نیروهای هوایی، دریایی و زمینی ارتش و واحدهای پلیس ضدتروریسم در شهر لندن و مناطق اطراف آن برگزار كرد.

علاوه بر به كارگیری تجهیزات نظامی پیشرفته، مجموعا حدود 24 هزار نیرو نیز مسئولیت امور امنیتی المپیك لندن را برعهده خواهند داشت كه 13 هزار و 500 نفر آنان از نیروهای ارتش خواهند بود.

بازیهای المپیك 2012 از تاریخ 27 ژوییه تا 12 اوت (6 تا 22 مرداد 1391) در لندن برگزار می شود.

لندن تنها شهر جهان است كه تاكنون سه بار میزبان بازیهای المپیك شده است. پیشتر بازیهای المپیك 1908 و 1948 در پایتخت انگلیس برگزار شده بود.

اروپام**345



:: برچسب‌ها: فیلم , بارسلونا , دوستان ,
:: بازدید از این مطلب : 88
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش ایرنا، وزیر اقتصاد سوییس به اتحادیه اروپا توصیه كرد كه دو سوم پول صندوق ارزی یورو برای آینده و یك سوم آن نیز برای رفع اشتباهات در گذشته هزینه شود.

یوهان اشنایدرامان تاكید كرد كه پیشنهادهای رییس جمهوری جدید فرانسه یك راه حل درستی است، زیرا وی خواهان آن است كه اعتبارهای مالی باید در اختیار كشورها قرار داده شود تا این كشورها بتوانند با در اختیار داشتن این اعتبارها سرمایه گذاری كنند.

به عبارت دیگر كشورها در كنار صرفه جویی مالی به سرمایه گذاری در زمینه تولید بیشتر نیاز دارند.

وزیر اقتصاد سوییس با اشاره به اینكه وضعیت اقتصادی موجود در منطقه اروپا به یك نظم و رشد اقتصادی پایدار نیاز دارد، خاطرنشان كرد كه سوییس هم در این زمینه می تواند طرح هایی را ارایه دهد.

وی افزود: كشور سوییس در زمینه آموزش و نوآوری، می تواند سرمایه گذاری كند و به همین علت با توجه به اینكه در حال حاضر علیرغم مشكلات شدیدی كه كشورهای عضو اتحادیه اروپا با آن روبرو هستند، سوییس دارای اقتصادی شكوفاست، ضمن آنكه توانسته بدهی های خارجی خود را نیز با صرفه جویی تحت كنترل داشته باشد.

وزیر اقتصاد سوییس با بیان اینكه صرفه جویی و كاهش بدهی ها موضوعی مهم در اقتصاد یك كشور است، تاكید كرد: البته تاكید صدراعظم آلمان فقط بر موضوع صرفه جویی، بدون در نظر داشتن سرمایه گذاری در زمینه تولید، می تواند یك موضوع خطرناك محسوب شود.

اروپام** 1344**1080**1597



:: برچسب‌ها: رودخانه ,
:: بازدید از این مطلب : 116
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

"هند بالقوه می تواند در شکل گیری آینده سیاسی آسیا- اقیانوسیه نقش مثبتی داشته باشد." این سخنان را هیلاری کیلینتون، وزیر خارجه آمریکا در جریان یک سخنرانی در سال ۲۰۱۰ ایراد کرد.

دو سال بعد یعنی در سال ۲۰۱۲ لئون پانتا، وزیر دفاع آمریکا در سخنانی به صراحت اعلام کرد که تا سال ۲۰۲۰ حدود ۶۰ درصد از نیروهای آمریکایی در مناطق مختلف جهان در منطقه آسیا - اقیانوسیه مستقر خواهد شد. او در اظهاراتی همچنین از هند خواست تا در منطقه بویژه در افغانستان نقش فعال تری داشته باشد.

این اظهارات در واقع بیانگر استراتژی آمریکا در منطقه در طی سالهای آتی و بویژه پس از خروج نیروهای آمریکا از افغانستان در سال ۲۰۱۴ است؛ به نظر می رسد که اکنون هرگونه رفتار کشورهای منطقه از جمله پاکستان و ایران چه در بعد روابط دو جانبه و چه در مناسبات چند جانبه را بطور منطقی باید در این چارچوب تحلیل کرد.

به عبارتی دیگر به نظر می رسد روابط ایران و پاکستان بویژه به دلیل روابط این دو با هند و نقش و منافع آنها در افغانستان و البته تعامل این کشورها با آمریکا را باید در همین چهارچوب دید؛ روابطی که با توجه به دیدگاه ها و نقش آنها در روابط جهانی پیچیده و گاها همراه با تناقض به نظر می رسیده است.

"اختلافات اخیر پاکستان و آمریکا و اعلام استراتژی جدید واشنگتن در منطقه در عمل باعث می شود که اختلافات بین تهران و اسلام آباد حتی از قبل نیز کم رنگ تر جلوه کند."

ایران و پاکستان دارای روابط سنتی بویژه در چارچوب روابط حسن همجواری هستند و در واقع ایران اولین کشوری بود که پس از استقلال این کشور در سال ۱۹۴۷ آن را به رسمیت شناخت.

این روابط در سالهای بعد البته شکل گسترده تری یافت و دو کشور با به اصطلاح قرار گرفتن در بلوک غرب وارد همکاریهای سیاسی و اقتصادی و نظامی شدند. اگرچه ایران در مقایسه با پاکستان روابط خود با هند را در همان زمانها در وضعیت بهتری قرار داده بود.

انقلاب ایران در بهمن سال ۱۳۵۷ و نزدیکی این کشور به بلوک شرق و پیمان غیر متعهدها که نتیجه آن نزدیکی با هند (رقیب سنتی پاکستان) بود تاثیر چندانی در روابط دو کشور ایجاد نکرد.

این وضعیت شاید دو دلیل عمده داشت: اول وجود مرز مشترک طولانی با پاکستان در شرق و دیگری بروز جنگ با عراق در مرزهای غربی. به عبارتی ایران با توجه به شرایط جنگی در مرزهای غربی خود در شرایط ایجاد تنشی تازه با کشور "همسایه" و "مسلمان" خود در مرزهای شرقی نبود.

پاکستان نیز از نظر آرایش نظامی، قوای مسلح خود را به طور اصولی متوجه مرزهای شرقی خود و برای مقابله احتمالی با هند قرار داده است. از یک سو تغییر این دیدگاه زمان‌بر بود و البته هست و از سوی دیگر هرگونه تغییری در مختصات آرایشهای نظامی نیازمند هزینه های کلان مالی است.

همچنین قرابتهای فرهنگی و مذهبی و رابطه سنتی با ایران نکرانی خاصی برای دولتمردان پاکستان از سوی ایران ایجاد نمی کرد.

از سوی دیگر تحریمهای بین المللی، نیاز ایران را به قطعات یدکی به ویژه در نیروی هوایی این کشور را بیشتر کرده بود. نیازی که پاکستان می توانست آن را - اگرچه با تحمیل هزینه های مالی بیشتر بر ایران - برطرف کند. نیازهایی که سالیان بعد خود را در شکل دیگری از جمله در تامین برخی از خواسته های ایران در دستیابی به فن آوری های اتمی از جمله غنی سازی اورانیوم و شبکه عبدالقدیر خان نمایان کرد.

ار راست آصف علی زرداری، حامد کرزی و محمود احمدی نژاد روسای جمهور پاکستان، افغانستان و ایران در نشستی سه جانبه در تهران

این دو دلیل عمده شاید محور اصلی روابط دو کشور علیرغم اختلاف نظرها در روابط خارجی چه در صحنه منطقه ای و چه در صحنه جهانی به ویژه با آمریکا بوده و به نظر می رسد که در میان مدت هم باقی خواهد ماند.

اما اختلافات اخیر پاکستان و آمریکا و اعلام استراتژی جدید واشنگتن در منطقه در عمل باعث می شود که اختلافات بین تهران و اسلام آباد حتی از قبل نیز کم رنگ تر جلوه کند.

از سوی دیگر تمرکز استراتزی تازه آمریکا در آسیا- اقیانوسیه تاکید بر نقش هند است. رابطه پاکستان با هند هیچگاه روابط خوبی نبوده و رابطه تهران با دهلی نو نیز در سال های اخیر و به دنبال نزدیکی هند به آمریکا و بر سر مقابله با برنامه اتمی ایران و اعمال تحریم های اگر نگوییم تیره اما سرد شده است.

رابطه پاکستان با آمریکا هم وارد اختلافات تازه ای شده است. بازگشایی راه تدارکاتی ناتو در اصل بدلیلی نیازیها مبرم دو کشور به یگدیگر در شرایط خاصی اتخاذ شده است و به مفهوم رفع اختلافات آمریکا با پاکستان نیست.

همچنین و در همین راستا، یکی از ابعاد مهم نقش هند در استراتزی آمریکا در آسیا- اقیانوسیه به نوعی مهار چین است. انعقاد پیمانهای تازه بین آمریکا و کشورهای منطقه نیز بخشی از پیگیری این سیاست است.

ایران و پاکستان هر دو دارای روابط ویژه ای با چین هستند و روابط دو کشورنیز اکنون می تواند با توجه به این تغییر استراتژی آمریکا در منطقه شکل خاصی به خود گیرد.

این دلایل خود می تواند دلیلی عمده برای تدوین نگاهی تازه بین ایران و پاکستان باشد بدین مفهوم که دو کشور در قبال آمریکا و هند و در چارچوب تحولات منطقه یا بویژه افغانستان دارای مشترکات تازه تر و همگراییهای تازه تری شده اند و این موارد در عمل می تواند، چارچوب روابط تازه ای را بین ایران و پاکستان پایه گذاری کند.

این نوشته بخشی از مجموعه ای است که سایت فارسی بی‌بی‌سی در آن روابط ایران با کشورهای همسایه و همجوارش را بررسی می کند.



:: برچسب‌ها: ماکرو , ظروف چینی , سبز ,
:: بازدید از این مطلب : 97
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش ایرنا، 'محمد مصطفی نجار' كه برای دیدار دو روزه در ایروان بسر می برد، عصر دوشنبه در دیدار با رییس مجلس ارمنستان، ضمن بیان اینكه پارلمان تجلی اراده ملت هاست و دو ملت در طول تاریخ از روابط حسنه و تفاهم آمیزی برخوردار بوده است ابراز امیدواری كرد كه این روابط توسط منتخبین دو ملت هم در راستای منافع متقابل تداوم داشته باشد.

وزیر كشور با تاكید بر اینكه یكی از پیش نیازهای توسعه و پیشرفت در هر كشور داشتن قوانین كارآمد و مترقی است، گفت: حركت از طریق قانون سریع تر و سهل تر انجام می شود و مجالس دو كشور می توانند مسیر همكاریهای دو كشور را هموار كنند .

وی با بیان اینكه روابط دیرینه ایران و ارمنستان سرمایه ارزشمندی است كه می تواند الگوی مناسبی برای دو كشور و منطقه باشد،خاطرنشان كرد: اسناد و تفاهمات فی مابین نشان دهنده آن است كه ظرفیت های فراوانی برای گسترش همكاریها وجود دارد .

'هویك ابراهامیان' رییس مجلس ارمنستان نیز در این دیدار ارتباط دیرینه و صمیمی دولت و ملت ایران را عامل مهمی برای توسعه و گسترش مبادلات تجاری، اقتصادی عنوان كرد و گفت: ما آمادگی كامل داریم تا همكاریهای همه جانبه خود با ایران را افزایش دهیم.

وی سفر وزیر كشور به ایروان را عاملی در جهت تحكیم دوستی ها و توسعه مناسبات دانست و افزود : مجلس ارمنستان برای تعمیق روابط دو كشور هر اقدامی كه لازم باشد را انجام خواهد داد و هیچ مانعی برای توسعه روابط وجود ندارد.

وزیر كشور جمهوری اسلامی ایران روز دوشنبه با 'سرژ سركیسیان' رییس جمهوری ارمنستان دیدار و در خصوص همكاری های دوجانبه ایران و ارمنستان و راههای توسعه انها با وی مذاكره و گفت و گو كرد.

رییس جمهوری ارمنستان در این دیدار روابط تهران و ایروان را بسیار خوب و رو به رشد توصیف كرد و گفت: ارمنستان تمام تلاش خود را برای بهتر به ثمر نشستن توافقات صورت گرفته انجام خواهد داد.

وی با اشاره به بیستمین سالگرد آغاز روابط دو كشور، این روابط را تاریخی و فرصت بسیار خوبی برای تعمیق همه جانبه آن میان دو كشور دانست.

سركیسیان در ادامه با تاكید بر اینكه ارمنستان آمادگی كامل برای توسعه روابط استانی و مرزی با ایران دارد، افزود: روابط دو كشور دوستانه و بر اساس حسن همجواری است و خرسندیم كه روابط دو كشور در حال گسترش است.

1592

اروپام/2242**518



:: برچسب‌ها: دریا ,
:: بازدید از این مطلب : 98
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا ،دبیر نخستین اجلاس زنان و بیداری اسلامی روز دوشنبه در حاشیه دیدار بانوان مسلمان با دكتر ولایتی در گفت و گو با ایرنا گفت: 70 درصد بانوان مسلمان شركت كننده در این اجلاس زنان اهل سنت هستند.

صدیقه حجازی افزود:بیشتر این بانوان از كشورهایی به ایران سفر كرده اند كه انقلاب در آنها به وقوع پیوسته و به خوبی با مقوله بیداری اسلامی و اهمیت آن آشنا هستند.

وی به برگزاری شش كمیسیون تخصصی در كنار برپایی نخستین اجلاس زنان و بیداری اسلامی افزود:این كمیسیون ها با همراهی اعضای شورای عالی مجمع جهانی بیداری اسلامی از كشورهای عراق ، لبنان ، ایران ، تونس ، تركیه و آذربایجان برگزار می شود.

به گفته دبیر نخستین اجلاس زنان و بیداری اسلامی ،تمامی كمیسیون های یاد شده به ریاست بانوان ایرانی برگزار می شود.

اجلاس جهانی زنان و بیداری اسلامی در ادامه سلسله نشست های بیداری اسلامی برگزار می شود كه از سپتامبر سال گذشته با برگزاری مجمع جهانی بیداری اسلامی در تهران آغاز به كار كرد.

دبیرخانه مجمع جهانی بیداری اسلامی تاكنون موفق شده است دو اجلاس جوانان و بیداری اسلامی با حضور جوانان انقلابی كشورهای منطقه و نیز شعرا و بیداری اسلامی را در تهران برگزار كند.

اجتمام*9134*1580



:: برچسب‌ها: سیاتل ,
:: بازدید از این مطلب : 91
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش یک مجله معتبر اقتصادی، ثروتمندترین زن جهان نه اپرا وینفری است و نه ملکه الیزابت دوم و نه حتی لیلین بتانکور، مالک کمپانی لوئرال است، بلکه زن معدن دار نه چندان شناخته شده ای در استرالیاست؛ جینا راینهارت.

هنگامی که از او درباره مفهوم زیبایی پرسیده شد او حتی به گردنبند مرواریدی که اغلب به گردن دارد، اشاره نکرد، حتی چیزی از چشم انداز اخرایی رنگ مزرعه زیبا و وسیعی که در شمال غربی استرالیا دارد، نگفت.

اما در عوض درباره عنصری نه چندان دوست داشتنی که خانواده او را ثروتمند کرد و حفره هایی در زمین که آن عنصر از آنها استخراج می شود، صحبت کرد؛ "زیبایی یعنی معدن آهن"

وقتی لنگ هنکاک، پدر او، یکی از بزرگترین منابع آهن در جهان را در دهه ۱۹۵۰ کشف کرد، به دلیل کمبود منابع این فلز، صادرات آهن از استرالیا ممنوع بود. اما بعدها صادرات صدها هزاران سنگ آهن هر لحظه بر دارایی های او افزود.

اما هنکاک ها تنها کسانی نبودند که از درآمد حاصل از این معدن سود می بردند. جینا راینهارت معتقد است کشف پدرش سود زیادی نصیب استرالیا نیز کرده است.

راینهارت با داشتن ثروتی حدود ۲۹ میلیارد دلار از ثروتمندترین زن استرالیا به ثروتمندترین زن آسیا و حتی به اعتقاد بسیاری به ثروتمندترین زن جهان تبدیل شده است.

جینا راینهارت

  • جورجینا هنکاک، متولد ۱۹۵۴ در پرت، دانش آموخته در سیدنی
  • پدرش پیش از تولد او معدن سنگ آهنی در غرب استرالیا کشف کرد.
  • در سال ۱۹۸۳ با وکیلی به نام فرانک راینهارت ازدواج کرد.
  • پدرش در سال ۱۹۹۲ فوت کرد و او کنترل شرکت را در اختیار گرفت.
  • مطلقه است و چهار فرزند دارد.

به گزارش بی آر دبلیو، مجله اقتصادی استرالیا، او اکنون ثروتمندترین زن جهان است و سیتی گروپ پیش بینی کرده که به زودی ثروت او به بالای ۱۰۰ میلیارد دلار می رسد و در صدر فهرست ثروتمندترین مردم دنیا قرار می گیرد.

گفته می شود که که در ثانیه ۶۰۰ دلار بر ثروت او افزوده می شود.

او از اینکه معدن داری نامیده شود که ثروتش را به ارث برده، متنفر است و خود را بازرگان خود ساخته ای می داند که پس از مرگ پدرش در سال ۱۹۹۲ در کمپانی‌اش تغییر به وجود آورد.

در کنار معدن داری، او سهامدار عمده "کانال ۱۰"، یکی از سه شبکه بزرگ تلویزیونی در استرالیاست و همچنین بزرگترین سهامدار فیرفکس مدیا، دومین ناشر بزرگ روزنامه های بزرگ استرالیا نیز هست. هر چند، هفته پیش، سهمش در این شبکه کمی کاهش یافت.

فیرفکس مدیا ناشر سه روزنامه سیدنی مورنینگ هرالد، ملبورن ایج و استرالین فایننشال ریویو، از پرخواننده ترین روزنامه های استرالیاست و این نگرانی در میان روزنامه نگاران این روزنامه ها وجود دارد که او قصد دارد با توجه به دیدگاه های راست گرایانه خود خط مشی این روزنامه ها را تغییر دهد.

تمام زندگی او کمپانی اش (هنکاک پراسپکتینگ) است. او سرگرمی ها و علایق کمی خارج از کارش دارد و برخلاف بسیاری از ثروتمندان جهان اهل داشتن تابلوهای نقاشی، اسب‌دوانی و هواپیمای شخصی نیست.

راینهارت تحت تاثیر پدرش بود

او به خاطر کار شبانه روزی اش معروف است. خصومت های شخصی اش افسانه ای شده و بسیاری از کسانی که با آنها درگیری داشته، اطرافیانش بوده اند از جمله پدرش، شریک تجاری اش، همسر اولش، مادر شوهر فیلیپینی اش و حالا سه فرزندش.

تکلیف بسیاری از درگیری های او در دادگاه مشخص شده است. یک بار به گزارشگری گفته بود که مهمترین چیز زندگی اش کمپانی اش است و "هیچ چیزی نمی تواند بر سر راه آن قرار گیرد".

مانند پدرش مخالف کمپین های محیط زیستی است و دیدگاه های سیاسی اش همواره تلفیقی از محافظه کاری و طرفداری از آزادی های فردی بوده است.

یکی از نخستین قهرمانان زندگی اش، مارگارت تاچر، بانوی آهنین بریتانیا بود. پس از دیدار و صرف نهار با او در سال ۱۹۷۷ بود که شیوه لباس پوشیدنش را تغییر داد، مدل موی دیگری انتخاب کرد و خود را آرایش کرد.

او اعتقادی به تغییرات اقلیمی ندارد و عقایدش به نظرات کریستوفر منکتون، ویسکونت بریتانیایی نزدیک است. در ژوئیه سال گذشته منکتون در یک سخنرانی در بزرگداشت لنگ هنکاک در پرت گفت که "استرالیا نیاز به یک فاکس نیوز (شبکه خبری تلویزیونی متعلق به روپرت مرداک با دیدگاه های دست راستی) دارد که توسط افرادی فوق العاده ثروتمند راه اندازی شده باشد."

راینهارت در آن جلسه حضور نداشت اما بسیاری براین باورند که منظور منکتون از "افراد فوق العاده ثروتمند" راینهارت بوده است. وقتی ویدئوی سخنان منکتون بر روی اینترنت منتشر شد، حدس و گمان برای تلاش راینهارت برای پیاده کردن استراتژی "فاکس نیوزی" در استرالیا افزایش یافت.

دیگر زنان ثروتمند جهان

  • کریستی والتون، بیوه جان، فرزند سام والتون بنیانگذار وال-مارت
  • لیلین بتانکور، دختر اوژن شوئلر، بنیانگذار کمپانی محصولات آرایشی لوئرال
  • جوانا کوانت، همسر سوم مدیری که ب ام و را نجات داد
  • اپرا وینفری، مجری تلویزیون

به نقل از یکی از اطرافیان راینهارت گفته شده که او در اوایل سال جاری با مرداک دیدار کرده بود و بخشی از گفت و گوی آن دو درباره فاکس نیوز بوده است.

این نگرانی وجود دارد که با توجه به اینکه ۷۰ درصد از نشریات استرالیایی متعلق به امپراتوری مرداک است و ۳۰ درصد باقیمانده در اختیار فیرفکس است، تکثرگرایی رسانه ها در استرالیا از بین برود.

ارزش سهم ۱۶۵ میلیون دلاری راینهارت در "کانال ۱۰" استرالیا که گفته می شود نصف شده و همچین حذف ۱۹۰۰ موقعیت شغلی در فیرفکس نشان از آن دارد که سرمایه گذاری رسانه ای راینهارت از نظر مالی چندان پر منفعت نبوده و این سرمایه گذاری صرفا در راستای تاثیرگذاری سیاسی بوده است.

با وجود اینکه این رقم بسیار چشمگیر به نظر می رسد، اما نسبت به دارایی او چیزی نیست. یکی از اطرافیان او اخیرا به من گفت او همان استراتژی ثروتمندان دیگر را دارد -که هواپیمای خصوصی و یا قایق های تفریحی می خرند - او نیز بیش از ۱۰ درصد از دارایی اش را سرمایه گذاری نمی کند.

در ادامه تلاش جینا راینهارت برای تاثیرگذاری در رویدادهای استرالیا، او دو سال پیش به مقابله با سیاست های دولت کارگر برای افزایش مالیات بر درآمد صنعت معدن برخاست.

برخلاف معمول، برای زنی که دوست دارد از پشت صحنه تاثیرگذار باشد، او با شعار "مالیات را قطع کنید" به جنگ با کوین راد، نخست وزیر وقت رفت.

دیدار با ملکه الیزابت دوم در پرت

چند هفته بعد جولیا گیلارد، جایگزین راد شد و بلافاصله اعلام کرد که مالیات معادن افزایش نخواهد یافت.

او علاوه بر تاثیرگذاری، برای حفظ کنترل کامل بر روی کمپانی اش قاطع است. در حال حاضر او بر حقوقی که لنگ هنکاک برای نوه هایش در نظر گرفته با سه فرزند از چهار فرزندش دعوایی حقوقی دارد. قدرالسهم بنیاد خانوادگی هنگاک که بخشی از مالکیت کمپانی را در اختیار دارد، قرار است تا پایان سپتامبر (هنگامی کوچکترین فرزند او ۲۵ ساله می شود) مشخص شود. اما گفته می شود که راینهارت تلاش می کند که این تاریخ را به تعویق بیاندازد تا فرزندانش تا سال ۲۰۶۸ سهمی از کمپانی نداشته باشند.

او که مصمم است همچنان کنترل انحصاری کمپانی را در اختیار داشته باشد، به فرزندانش هشدار داده که در صورتیکه خواسته او را نپذیرند، نابودشان می کند.

"امضا کنید وگرنه فردا ورشکست می شوید، زمان در حال سپری شدن است، فقط یک ساعت تا ورشکستی و نابودی کامل مانده است" این بخشی از ای میل تهدیدآمیزی است که او خطاب فرزندانش نوشته است.

او به فرزندانش گفته در صورتیکه کاری به کار کمپانی نداشته باشند، پول زیادی می دهد تا طرح های دیگری را دنبال کنند. پس آنچه او به دنبال آن است بیش از آنکه پول باشد، کنترل است.

کارشناسان می گویند برخورد سلطه‌جویانه جینا راینهارت می تواند در استراتژی رسانه ای او نیز کاربرد داشته باشد و این راهی است که پولدارترین فرد تاریخ استرالیا پیش گرفته است.



:: برچسب‌ها: شب , شیکاگو ,
:: بازدید از این مطلب : 137
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 تير 1391 | نظرات ()